Zhasínací Xenony

Karoserie, světla, lak ...
Moderátor:ZaQik
m.a.x.i.m.u.s
Zkušený
Zkušený

Re: Zhasínací Xenony

Příspěvek od m.a.x.i.m.u.s » 18.12.2009 11:22

Jj, taky se s tím oslňováním dodělávaných xenonů setkávám každý den a právě proto mě to už se*e. Jezdí s tím čím dál tím víc aut a ve městě nepomůže ani samozatmavovací zpětné zrcátko (které nereaguje kvuli lampám u cesty) tak je chuťovka jet i před debilem co jede za mnou.
Na tyto blby se snažím blikat dálkovýma, nebo zadníma mlhovkama aby nemohli v internetových diskuzích psát jak oni neoslňují, že na ně nikdo nebliká :roll:
Před asi 6-7 roky jsem si dodělával taky xenony do Omegy z roku 1996 a byla to hrůza tak jsem musel koupit ještě světla z čočkou, aby to bylo o něco lepší pro protijedoucí řidiče, ale i tak děs. Od té doby jsem vybíral už následující 2 auta jen s origo xenony.
Vtipní jsou i majitelé BMW a AUDI ve výbavách "JUNIOR" kteří tam tyto přestavby také cpou :roll:
Pak by nebylo špatné pokutovat i ty tuningáře s nehomologovaným denním svícením. Často potkávám takové bludičky, které by se mohly vydávat za "parkovačky" protože mají stejnou svítivost :roll:
Ex ST220 model 2004

energizerr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhasínací Xenony

Příspěvek od energizerr » 19.12.2009 17:06

Tak jsem chlapy asi přišel na problém.Měřil jsem špičkové nabíjení a dosahuje bezmála 16V.Takže budu muset vyměnit regulátor na alternátoru a mám dojem že baterie bude vyvařená při těchno nabíjecích napětích.Po novém roce to budu dělat tak napíšu jak jsem dopadl.
Ford Focus 1.8i, 95kw, Ghia, 1999, BA+LPG, red peper, xenony

Odpovědět

Zpět na „Karoserie“