PROSIM O POMOC KLUC som zamkol do auta
- grizzli
- Nováček
Re: PROSIM O POMOC KLUC som zamkol do auta
Kde sa daju vyrobit a u koho nahradne kluce za 100 Kč ako tu citam, ked mam info, ze kopiu vam spravia podla WIN-ka len v origo Ford servisoch a stoji to v priemere 50 E.
fofo MK2, 1,8 TDCi, 85 kW, sedan, šedá metalíza, 9/2006.
- miki21
- Test driver
Klíč bez čipu Ti udělají v každém lepším"klíčnictví",ale zajímalo by mne kde za kilo.Co jsem zjišťoval,tak nejmíň za 350Kč. 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Miki.N
- Nováček
Zdravím,
kde to dělají za 100Kč, to by mě zajímalo taky. Díky příhodě, která se mi stala minulý týden se zabouchlýma klíčema jsem se vydal zeptat na ceny klíčů bez čipu a z čipem. Nejmenší částka bez čipu byla 330 a největší s čipem byla 1700Kč.
kde to dělají za 100Kč, to by mě zajímalo taky. Díky příhodě, která se mi stala minulý týden se zabouchlýma klíčema jsem se vydal zeptat na ceny klíčů bez čipu a z čipem. Nejmenší částka bez čipu byla 330 a největší s čipem byla 1700Kč.
Je: Ford Focus kombi, r.v. 2014, 1.6 EcoBoost 110kW FFV, lunar sky
Byl:Ford Focus kombi, r.v. 2000, 1.6 benzin, Aquamarine Fros
Byl:Ford Focus kombi, r.v. 2000, 1.6 benzin, Aquamarine Fros
- eva191
- Nováček
...mne sa to stalo toto leto,daval som nieco do kufra a v tom som si neuvedomil ze tam mam kluce a zabuchol som. Ja som mal ale stastie v tom mal pootvorene zhruba 5cm okno,takze v pohode som s palickou cez okno otvoril.Verte tomu ze stat sa to moze kazdemu z Vas. 

- KASHA
- Pokročilý
Pánové mě se to stalo taky, do kufru sem položil klíček a 300km od domova si je samozřejmě zabouchl, ovšem, během pěti minut sem vymyslel jak se dostat do auta a pak pomocí antény a šikovných ručiček sem za minutku seděl opět za volantem
(pravda je, že sem zrovna měl sundanej mechanismus stahování předního okna a okno měl podepřený jenom takovou deskou, kterou sem tou anténou "vyšprajcl" a okno stáhl dolů
)

FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla