Ale tohle taky znám,fólie,aby na Matýska nesvítilo,bez té chromové lišty v autě nebude vůbec bezpečno...atd.
  Ale tohle taky znám,fólie,aby na Matýska nesvítilo,bez té chromové lišty v autě nebude vůbec bezpečno...atd.   

a teraz otazocka kam umiestnit prevodnik aby bol  dobry pristup na manipulaci a kam ten cudlik na prepinani ???
 a teraz otazocka kam umiestnit prevodnik aby bol  dobry pristup na manipulaci a kam ten cudlik na prepinani ??? 

takze pevne doufam ze to bude ok ked to ficalo tomapovi
 takze pevne doufam ze to bude ok ked to ficalo tomapovi   
   ale zatim som to tam este nedal lebo si nato sam netroufam... urvanej asi zatebou dojedu az do CZ
  ale zatim som to tam este nedal lebo si nato sam netroufam... urvanej asi zatebou dojedu az do CZ   

Já totiž začínám šetřit...Jakej je výslednej rozpočet týhle akce.A STB funguje i při jízdě?Resp.dá se koukat na TV i za jízdy nebo je mizernej příjem???
  Já totiž začínám šetřit...Jakej je výslednej rozpočet týhle akce.A STB funguje i při jízdě?Resp.dá se koukat na TV i za jízdy nebo je mizernej příjem???
Nikdy bych si nemyslel jaká je v autě bezva akustika,dnes jsem si pouštěl Landovu Vltava tou a Kabát-dole v dole,fakt super poslech a samozřejmě skvělej obraz.Boban píše:kámoš v autě na dvd poslouchá koncerty, vždy když jede běží mu ramstein koncert

Takovej návod pro blbý
  Takovej návod pro blbý  Ale jen nad tím uvažuju,musim našporovat prachy....Ale mohl bys udělat fotku kde je a jak uchycenej ten stbox,anténa atd....jo?
 Ale jen nad tím uvažuju,musim našporovat prachy....Ale mohl bys udělat fotku kde je a jak uchycenej ten stbox,anténa atd....jo? 

) tak by teoreticky stačilo toto nie za 13libier ?
urežeš koncovku a spojis kabliky , či ee?
  ) tak by teoreticky stačilo toto nie za 13libier ?
urežeš koncovku a spojis kabliky , či ee?Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů