alebo viac zatazit predok, napriklad nejakym dvojlitrom

Odpusť...ale ako to bolo a ako to je teraz sa okom naozaj nedá rozpoznať - ak by hej, tak by ťa zamestnali v hociktorom servise ako "head geomana"Fako sk píše:hej hej ale geometria to nebude pretože aj ked sme boli čerstvo po geometrii tak tie kolesá ostali tak ako pred tým
Fako sk píše:večer sa pokúsim naskenovať protokol hodím to sem a potom posúď sám. Našiel som aj faktúru. 4 kilá stála
Jednoduchá záležitosťBobTDCi píše:Odpusť...ale ako to bolo a ako to je teraz sa okom naozaj nedá rozpoznať - ak by hej, tak by ťa zamestnali v hociktorom servise ako "head geomana"Fako sk píše:hej hej ale geometria to nebude pretože aj ked sme boli čerstvo po geometrii tak tie kolesá ostali tak ako pred tým![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pravda je taká že neviem čo to bolo za techniku akou to robili pretože bol tam s tým tatko a tomu to nič nehovorilo takže mi nevedel povedať čiže nechcem klamať. Je možné že to nebola tá 3D či aká. Bohužial nemám zapojenú tlačiareň takže nemôžem oskenovať protokol. Potom ked to sem hodím budete snáď múdrejší a ja tiežBobTDCi píše:Fako sk píše:večer sa pokúsim naskenovať protokol hodím to sem a potom posúď sám. Našiel som aj faktúru. 4 kilá stála
![]()
![]()
![]()
![]()
Vo Forde v NR stojí geometria 800.-Sk - a to je najlacnejšia akú som kde za posledných 5rokov videl - ale nemám overené aká to je. Ak je to nejaká "lanková" - tak sa na to vykašli - bez iba digitálnu - teda elektronické kamery na kolesá - či už káblová, alebo bezkáblová to je jedno, alebo 3D - na kolesá sa dávajú také šachovnice - a snímací rám s kamerami je pred autom na takom ráme v tvare "T" - vo výške.
Inak bežná geo dnes 1000-1200 asi najbežnejšia cena.
Ford Szilcar BA - 3D bluetooth geo s nastavenim cca 35-40evri, neviem presne.BobTDCi píše:Inak bežná geo dnes 1000-1200 asi najbežnejšia cena.
Nadpolovičnou väčšinou ale záleží na mechanikovi čo to meria a nastavuje - známy mi raz vravel(1989), že zažil že tou žiarovkovou geometriou(to sa merala iba predná náprava) videl v servise prísť auto a občan "zmeral" jednu stranu a povedal občanovi:"Máte to v poriadku.." a ten spokojne odišiel - to ja tak, keď tam je s autom niekto kto o tom nič nevie, alebo ho to absolútne nezaujíma...richisan píše:[
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host