Tlaky va válci
- pbjun
- Test driver
Re: Tlaky va válci
Ano je to tak. Tlaky spise ukazou kdyz uz jsou kruhy uplne pryc, ale na pistu jsou kruhy tri a vetsinou umre jen jeden a s temi dalsimi mas tlaky cca dobre.
-
Priatelu mal som ten isty problem.Dal som vimenit simeringy na ventyloch a robilo to dalej.oprava ma stala nejakych 6000 tisic sk.nakoniec som kupil za 10000 tisic druhy motor po buracke a mam svety pokoj.Vraj vysla seria motorov,ktore boli vadne,yrali casom olej.Investovat do opravi je neefektivne.cau.

- sid
- Zkušený
jenže s koupí jiného motoru je to vždy trochu sázkamůže to být to samé .
Ford focus II 1,8 HB 2007

- marklar
- Nováček
Zdravím.
Olej mi taky ubývá, a to tak, že na 10.000 km dolívám 2 litry. Poctivě jsem všechno nahlásil, když mi ve 150.000 měnili rozvody. Změřili mi tlaky ve válcích a ty jsou prý v pohodě. Přikládám i výsledek z měření

Jukli se mi i na hlavu, ale bohužel mi nikdo nedokázal říct, kudy se olej ztrácí. Údajně to bude trochu kolem kroužků a trochu kolem simerinků. Nic jsem s tím zatím nedělal, protože mi prostě auto vrátili jen s vyměněnejma rozvodama. Dnes jsem si ale všimnul, že mám mastný pravý kryt podběhu. No a když jsem vlezl na všechny 4, bylo pod autem tohle. Doteď to ale neteklo, tak je možný, že se ztrácel někde kolem těsnění, ale jen šolíšek

Olej mi taky ubývá, a to tak, že na 10.000 km dolívám 2 litry. Poctivě jsem všechno nahlásil, když mi ve 150.000 měnili rozvody. Změřili mi tlaky ve válcích a ty jsou prý v pohodě. Přikládám i výsledek z měření

Jukli se mi i na hlavu, ale bohužel mi nikdo nedokázal říct, kudy se olej ztrácí. Údajně to bude trochu kolem kroužků a trochu kolem simerinků. Nic jsem s tím zatím nedělal, protože mi prostě auto vrátili jen s vyměněnejma rozvodama. Dnes jsem si ale všimnul, že mám mastný pravý kryt podběhu. No a když jsem vlezl na všechny 4, bylo pod autem tohle. Doteď to ale neteklo, tak je možný, že se ztrácel někde kolem těsnění, ale jen šolíšek

Fofo Arnošt 1,6l (LPG), rok 1999, najeto 138.243 - 206.280, hatchback, spotřeba cca 7,5 l/100 (tzn. do 1,4 Kč/km)