přečti si můj přízpěvek vejš a zjistíš, že nárůst výkonu byl zanedbatelnejHmerX píše:Boban : Jaký tam byl prosím Tě nárust výkonu? A jestli můžeš, tak ten graf zveřejni

přečti si můj přízpěvek vejš a zjistíš, že nárůst výkonu byl zanedbatelnejHmerX píše:Boban : Jaký tam byl prosím Tě nárust výkonu? A jestli můžeš, tak ten graf zveřejni
Zaslal: so říjen 24, 2009 14:41,0 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
nevíte jestli na 2,5 v6 mk3 má shodnej airbox s jinýma typama motorů?popřípadě kdo vyměnil tento typ za sportovní a je s výsledkem spokojem box odkoupím,mě to dělá jen bordel pazvuky,nárust výkonu 0 atd.ozvěte se
Zaslal: ne listopad 22, 2009 17:36,0 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
tak jsem vratil originální box a origo filtr rozdil ve vykonu 0 mín to řve nelezou z toho žádný pazvuky,Po mé skušenosti bych to nikomu nedoporučil
to iste mas aj s decatomPirát píše:Tak technici vzduchové potrubí dlouho vyvíjí,skoušejí všechny možné varianty které jsou pro motor nejoptimálnější aby to mělo krouták,výkon atd.a pak příjde nějakej mistr světa celej aerbox vyhodí dá na trubku kužel a myslí,že ted se z jeho auta stalo dělo,ale bohužel omyl krom toho,že je v autě hukot se nic nezmění a nebo změní,ale k horšímu,což si samozřejme pan mistr ani nepřipustí,protože když už to stálo ty prachy tak to musí být v motoru a hotovo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů