Odkud se bere "smrad" ?
- hihi
- Zkušený
Odkud se bere "smrad" ?
Je normální, že "vůně" spálené nafty je při stání v kabině silně cítit ? Samozřejmě, že vím, že vnitřní cirkulace to odstraní, ale zdá se mi to nějak moc. Pokaždé když zastavím, musím myslet na přepnutí ventilátoru... Žádná nětesnost u svodů myslím není, rozhodně není cítit. A vzduch se nasává pod oknem ...
FF MK3, 2015, 1.5 TDCi 88 kW
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- bason
- Nováček
Ja si myslim to iste, teraz som menil turbo a prefukovalo to cez tesnenie zvodov a pred demontazov toho turba sme tuto netesnost s mechanikom vylucili, no ked sme to vybrali tak to bobo okolo jedneho zvodu cele cierne. Riadne si to tam vzadu okukaj.chmelko píše:hovoríš, že by to svody nemali byt...ale mne vychádza práve iba to, že ti to niekde mierne čudí a následne ti to nasáva do kabíny..
- Ahmed
- Test driver
Re: Odkud se bere "smrad" ?
Nemas tam bufik (nezavisle topeni)? Ja ji taky obcas citim, ale myslim, ze jenom kdyz je zaply ten bufik, protoze to coudi primo pod motorem dolu.hihi píše:Je normální, že "vůně" spálené nafty je při stání v kabině silně cítit ? Samozřejmě, že vím, že vnitřní cirkulace to odstraní, ale zdá se mi to nějak moc. Pokaždé když zastavím, musím myslet na přepnutí ventilátoru... Žádná nětesnost u svodů myslím není, rozhodně není cítit. A vzduch se nasává pod oknem ...