C-Max-Zvuky z prietoru dverí-demontáž krytu ?

Karoserie, světla, lak ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
Matej
Nováček
Nováček

C-Max-Zvuky z prietoru dverí-demontáž krytu ?

Příspěvek od Matej » 13.11.2009 08:50

Má niekto dobrú skúsenosť ako to urobiť?.Nejaký dobrodinec mi na parkovisku mierne poškodil PP dvere a mám dojem že od tej doby pri jazde po tz. rolete na ceste sa z priestoru dverí ozýva drnčanie ako niečo" gula ocelovej v gule" . Dosť to vnímam a zrejme by to chcelo pozrieť.Lenže plastové kryty držia ako priklincované a mám obavu že niečo poškodím a dokonca aj keď to dám dole tak údajne za krytom je ďalší plastový kryt ktorý keď sa demontuje tak treba údajne vybrať zámok, čo už by bol problém.Tak ako to je ?
FORD-Focus C-MAX 1.8TDCi Ghia

Quickie
Moderátor
Moderátor

Re: C-Max-Zvuky z prietoru dverí-demontáž krytu ?

Příspěvek od Quickie » 13.11.2009 10:50

ak potrebuješ dať dole tapacirung tak by ti mohol pomoct návod. Teraz som ho doplnil o par dalsich fotiek

http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 83&t=12720

Matej
Nováček
Nováček

Příspěvek od Matej » 13.11.2009 13:39

Quickie píše:ak potrebuješ dať dole tapacirung tak by ti mohol pomoct návod. Teraz som ho doplnil o par dalsich fotiek

http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 83&t=12720
Paráda ,toto už dáva reálnu predstavu. Skúšal som ten malý kryt u toho zámku ale ten tak drží a mám pocit, že ho zlomím. Tak som od toho upustil a skúsim neskôr

Matej
Nováček
Nováček

Příspěvek od Matej » 19.11.2009 17:48

. Tak som od toho upustil a skúsim neskôr[/quote]

Tak som sa do toho pustil ale nie demontážou krytu. Problém sa javil trochu inak keď raz som zapol tempomat a pomalou rychlosťou som na testovacej ceste si doslovne skoro sadol na miesto spolujazdca a on ten zvuk som nevnímal. Takže poučenie a skúsenosť je taká že, šírenie zvuku v priestore vozidla nemusí byť zdrojom odkiaľ ho vnímame :( .Nakoniec celý problém bol v laketnej opierke v spodnom odkladacom priestore kde som mal uložené nejaké veci ktoré zhodou okolností svojím uložením vybráciami vydávali zvuk akoby sa šíril z krytu PP dverí.Zaujímavé že som to tam niekoľkokrát prekladal ale tentokrát som všetko vybral a precízne uložil.

Odpovědět

Zpět na „Karoserie“