No nic, jdu si zajezdit

Je poznat že je lehčí - na horizontech se to víc zvedá a myslím že i na brzdy se dá jít o kousek pozdějc než s WRC, ale to je asi i způsobeno tím že s Imprezou se tak rychle nerozjedu jako s Focusem WRC. Docela příjemné svezení, ale chtělo by to udělat nějaké menší změny v setupu což mě ale nebaví
  Je poznat že je lehčí - na horizontech se to víc zvedá a myslím že i na brzdy se dá jít o kousek pozdějc než s WRC, ale to je asi i způsobeno tím že s Imprezou se tak rychle nerozjedu jako s Focusem WRC. Docela příjemné svezení, ale chtělo by to udělat nějaké menší změny v setupu což mě ale nebaví   

Já nic neslibuju že bych šel k vám do týmu, ale velmi rád se s někým porovnám, aspoň budu vědět na čem su
  Já nic neslibuju že bych šel k vám do týmu, ale velmi rád se s někým porovnám, aspoň budu vědět na čem su   

I když si to na třech RZtách neustál tak jinak pěkné časy.
 I když si to na třech RZtách neustál tak jinak pěkné časy. Já jsem měl pocit z mojí jízdy že jsem jel docela rychle a on mi pak nadělil v součtu časů 3 minuty
  Já jsem měl pocit z mojí jízdy že jsem jel docela rychle a on mi pak nadělil v součtu časů 3 minuty  Tak to jsem měl pocit, že su nejpomalejší blbec na světě
 Tak to jsem měl pocit, že su nejpomalejší blbec na světě 

Ty jsi jel opravdu hezky, je videt, ze jsi sel hodne nahoru..
  Ty jsi jel opravdu hezky, je videt, ze jsi sel hodne nahoru.. 

Ja jen ze to znamena, ze cca kazdy tyden se jede nejaky turnaj, tak abys s tim pocital..
  Ja jen ze to znamena, ze cca kazdy tyden se jede nejaky turnaj, tak abys s tim pocital..  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů