Faze tak dnes sem byl omrknout red ST

bazar nebouráno mluvilo za vše
 jinak ST bylo zastrčeno upe v rohu mimo plochu vystavovaných aut..neváhal sem a šel i tam
  jinak ST bylo zastrčeno upe v rohu mimo plochu vystavovaných aut..neváhal sem a šel i tam   na vlastní nebezpečí..proto kvalita fotek nula..ani ne za 1min byla obsluha u mě
  na vlastní nebezpečí..proto kvalita fotek nula..ani ne za 1min byla obsluha u mě  říkám zda je toto auto Vámi inzerované na netu..oni ne e to už je prodané
  říkám zda je toto auto Vámi inzerované na netu..oni ne e to už je prodané   sem si vduchu říkal je krize a ani nebylo tolik na netu a je pryč divné..inu debata co a jak=toto je prý stejné jako tamto km i rok
  sem si vduchu říkal je krize a ani nebylo tolik na netu a je pryč divné..inu debata co a jak=toto je prý stejné jako tamto km i rok  
   áá to udělají z tohoto tamto a pak hodí fotky na net
  áá to udělají z tohoto tamto a pak hodí fotky na net  prý jen střet z motorkou,ale je tam i zadek odřený,alu v OK tomasony 19
  prý jen střet z motorkou,ale je tam i zadek odřený,alu v OK tomasony 19  celkově težko říct..
  celkově težko říct..  já bych asi,takhle tuklé ST nekoupil
  já bych asi,takhle tuklé ST nekoupil   za ty peníze raději OK autí když už tak pořádné a připlatit si..něco málo fotek
  za ty peníze raději OK autí když už tak pořádné a připlatit si..něco málo fotek  

I ta predni vyztuha je nova a ta musi neco vydrzet. Mozna, ze  nelhal, ze trefil motorku. Treba to byla tahle
  I ta predni vyztuha je nova a ta musi neco vydrzet. Mozna, ze  nelhal, ze trefil motorku. Treba to byla tahle