ďakujem za postrehy

Od dátumu výroby 2005/09 je tento interval skrátený na 200.000km - podľa toho čo mi ukazovali v servisnom programe v servise.Radegast píše:Motor 1,6 TDCi má dle servisního intervalu výměnu řemene předepsanou po 240000 km nebo 10 letech a je jedno jestli to je 66kW nebo 80kW a řetěz mezi vačkama servisní interval na výměnu nemá předepsán. Takže by měl vydržet celou dobu životnosti
Kto naozaj jazdí na biku - tak reťaz občas meniť musí - ale to je OT.foki píše:ty jsi menil retez na kole ?![]()
![]()
Tak já mám 05/2005 tak snad těch 240000 km. Aspoň mi to tak ukazovalo když jsem to hledal v ETIS. Že by zjistili, že to pak nevydrží co slibovaliBobTDCi píše:Od dátumu výroby 2005/09 je tento interval skrátený na 200.000km - podľa toho čo mi ukazovali v servisnom programe v servise.Radegast píše:Motor 1,6 TDCi má dle servisního intervalu výměnu řemene předepsanou po 240000 km nebo 10 letech a je jedno jestli to je 66kW nebo 80kW a řetěz mezi vačkama servisní interval na výměnu nemá předepsán. Takže by měl vydržet celou dobu životnosti
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 1 host