Známý s ním chvíli jezdil, neskutečné auto, nějakých 480 koní, motor 3,8 V6, nádrž projetá během 200 km, nikdy mi špatně z jízdy čímkoliv nebylo, ale když řídil on a já to neměl pod kontrolou, žaludek jsem měl vzhůru nohama
  Známý s ním chvíli jezdil, neskutečné auto, nějakých 480 koní, motor 3,8 V6, nádrž projetá během 200 km, nikdy mi špatně z jízdy čímkoliv nebylo, ale když řídil on a já to neměl pod kontrolou, žaludek jsem měl vzhůru nohama  

..já byl mimo a to jsem to jen viděl hehe...už jsem viděl třetí. Jednou jsem viděl GT-R v uplnym prdelákově někde v česky ráji mezi vesnicema...si jedu na kole a najednou proti mě GT-R
 ..já byl mimo a to jsem to jen viděl hehe...už jsem viděl třetí. Jednou jsem viděl GT-R v uplnym prdelákově někde v česky ráji mezi vesnicema...si jedu na kole a najednou proti mě GT-R   jsem málem spad do příkopu...a ten den jsem viděl ještě typickýho modrýho Skylina na Barrandově...ani nevim jestli měl volant na pravo
 jsem málem spad do příkopu...a ten den jsem viděl ještě typickýho modrýho Skylina na Barrandově...ani nevim jestli měl volant na pravo   
  necháme to tu focusům a srazu - no škoda, že ti to nevyšlo, snad příště (až tam budou dvě ty nový RSa
 necháme to tu focusům a srazu - no škoda, že ti to nevyšlo, snad příště (až tam budou dvě ty nový RSa   )
 )

Bydlení je holt přednější..
 Bydlení je holt přednější..
 Rád jsem zase viděl známé tváře a poznal další členy fóra
 Rád jsem zase viděl známé tváře a poznal další členy fóra   
  , tak sem dám jen pohledy, který tady ještě nejsou...
 , tak sem dám jen pohledy, který tady ještě nejsou...

se stdyim dozveděl jsem o že byl až dnes od bob wolfa .. přístě musím vice hlídat forum
 se stdyim dozveděl jsem o že byl až dnes od bob wolfa .. přístě musím vice hlídat forum 

Damon píše:jj to by jsi měl a nebo by ti to musel Bob wolf říkat napřed a ne pozadu.

. Staly vedle sebe...
. Staly vedle sebe...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů