Petrotrans plombuje cisterny a sledujou řidiče

.
.

. Jinak jsem moc spokojenej s diesel techem od agipu, pro praze a 2xtydne pres jizni spojku spotreba cca 6, kdyz to prasime tak 6.1 litru:-)
. Jinak jsem moc spokojenej s diesel techem od agipu, pro praze a 2xtydne pres jizni spojku spotreba cca 6, kdyz to prasime tak 6.1 litru:-)
V Pocernicich H (teda jsou H a D) asi nema Benzina Vervu..tomason píše:Tak to je jasné ,ale pro příklad že nemáš pravdu v Počernicích je levná a na Kolbence a na Krejcárku lze koupit levně Top Q .Pořád je Verva levnější o korunu než Power bez cetanovýho čísla ne

. Bohuzel jsem ji nasel jen v Globusu Ostrava, takze nevim, kde jinde by ji mohli ostatni natankovat.
 . Bohuzel jsem ji nasel jen v Globusu Ostrava, takze nevim, kde jinde by ji mohli ostatni natankovat.
 Můj TOP 5 žebříček nafty 1)Verva diesel 2)Ultra diesel 3)Top Q  4)Agip tech diesel 5)Shell V Power diesel
 Můj TOP 5 žebříček nafty 1)Verva diesel 2)Ultra diesel 3)Top Q  4)Agip tech diesel 5)Shell V Power diesel  

. Konkurence má zřejmě svůj smysl
. Konkurence má zřejmě svůj smysl  . Už je to i na stránkách Shellu jako dnešní novinka. Tak pište zkušenosti
. Už je to i na stránkách Shellu jako dnešní novinka. Tak pište zkušenosti  .
.

Jo je Kolbenova 25,9 no jednu chvilku sem si myslel že nemam motor, tichost na volnoběžné otáčky je asi nejcitelněji znát .Od normalní nafty z Lukoilu či Tesca je to rozhodně znát.
 Jo je Kolbenova 25,9 no jednu chvilku sem si myslel že nemam motor, tichost na volnoběžné otáčky je asi nejcitelněji znát .Od normalní nafty z Lukoilu či Tesca je to rozhodně znát.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů