... zkuste popřemýšlet o nějakém parkingu, kde je umělé osvětlení - toho 5.10. se bude začínat stmívat už tak kolem 18:40 hod.
Bob Wolf

Já dorazím na 100% tak už se těším
 Já dorazím na 100% tak už se těším  

jsem docela zvědav kam se vmáčkneme na tom parkingu, aby neměly předvánoční výprodeje
 jsem docela zvědav kam se vmáčkneme na tom parkingu, aby neměly předvánoční výprodeje  

Zkusím překecat známého a dotáhli bysme na ukázanou, jako třešničku na dortu i toho novýho Focuse RS 2009, jak jsem v mé galerii o jízdě s ním psal recenzi.
  Zkusím překecat známého a dotáhli bysme na ukázanou, jako třešničku na dortu i toho novýho Focuse RS 2009, jak jsem v mé galerii o jízdě s ním psal recenzi.  

tady se to rozjelo...snad všichni dorazíte
 tady se to rozjelo...snad všichni dorazíte  

doufám, že už na tom překecávání pracuješ
 doufám, že už na tom překecávání pracuješ  

Já mám kdyžtak v autě baterkuBob Wolf píše: ... zkuste popřemýšlet o nějakém parkingu, kde je umělé osvětlení - toho 5.10. se bude začínat stmívat už tak kolem 18:40 hod.

A když nepřijede - nevadí - mám svého Fofíka STčko ještě o trošku silnější a rychlejší než RSko, udělal jsem nové RSko před 14 dny v Pardubicích na dálnici z 0 na 200 km/h o cca 250 metrů (stačil mi do 170 km/h, pak už ne....)alan d píše:tak jsem se prave vratil z okouknuti toho chodova a ani tmy se nemusime bat. dokonce jsem byl prekvapeny, jakou to ma atmosferu. v porovnanim se sparem v hostiku to je zahradka
no a protoze se nam ostatni nejak rozhlasovali, tak asi nebudu spatnym prorokem, kdyz rsi tipnu, ze vyhraje pondeli.
a jestli se mezi nami ukaze i nove rs, tak myslim, ze my ostatni muzem prijet sockou. stanice metra je chodov

) - a tam pak nekde se zacnem potkavat. je to maly, tak problem s blouzenim nebude. proste porad nahoru
) - a tam pak nekde se zacnem potkavat. je to maly, tak problem s blouzenim nebude. proste porad nahoru 
 mel jsem v planu sraz udelat je pro par lidi a nakonec se tu ukazou lepsi auta nez na krivonosce. ale nic proti
 mel jsem v planu sraz udelat je pro par lidi a nakonec se tu ukazou lepsi auta nez na krivonosce. ale nic proti  

alan d píše:cesta je jednoducha: v kazdyp patre je navigacni cedulka s napisem "strecha". ta vas navede do takovyho nekonecnyho sneka - fakt je dlouhy, otocite se asi 10x (bacha nahore, at neprokracujete do zdi) - a tam pak nekde se zacnem potkavat. je to maly, tak problem s blouzenim nebude. proste porad nahoru
Bobe: tak to vypada na vyzvumel jsem v planu sraz udelat je pro par lidi a nakonec se tu ukazou lepsi auta nez na krivonosce. ale nic proti
 Mám to teď dokonce ještě rychlejší než předposlední BMW M3 - a ta má cca 340 PS (ale krouťák "jen" 420 Nm a k tomu je o cca 170 kg težší ...)
  Mám to teď dokonce ještě rychlejší než předposlední BMW M3 - a ta má cca 340 PS (ale krouťák "jen" 420 Nm a k tomu je o cca 170 kg težší ...)  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů