Objednání klubových triček a hrnečků - minulost
- Fofinka
- Junior

Tak to má tady někdo opravdu dloooouhé vedeníStehnak píše:Jasny, chapu... Az bude minimalne 10 lidi, hodi se fotka noveho vzoru a pak to bude na tech 10 lidech aby se dohodli co nam jedna mila osubka necha udelat a rozesle nam to. Right?Fofinka píše:To jsi špatně pochopil hledá se alespoň 10 lidí aby se mohla udělat další objednávka.Nebudu nechávat dělat jedno nebo dvě trička každou chvíli.Chápeš.
Tady nejde o vzor,ale o počet mě je to úplně jedno jaké jsi kdo objedná,jestli bílé,bílé s modrémy či s černémy rukávy vzor dáme za chvilku.Docela mě mrzí to,že dám včas ukončení objednávky a pak se ozvou dva nebo tři lidé,že by měli zájem.Tímto prosím kdo chce ještě klubové tričko ať se ozve co nejdříve jinak další shrnutí udělám až v lednu.Děkuji za pochopení.
Naposledy upravil(a) Fofinka dne 04.12.2006 19:52, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus C-MAX 1,8 16V- kalimoco
- Pokročilý

- romosch
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Stehnak
- Test driver

Ano, moje vedeni je momentalne 2600km dlouheFofinka píše:Tak to má tady někdo opravdu dloooouhé vedeníStehnak píše:Jasny, chapu... Az bude minimalne 10 lidi, hodi se fotka noveho vzoru a pak to bude na tech 10 lidech aby se dohodli co nam jedna mila osubka necha udelat a rozesle nam to. Right?Fofinka píše:To jsi špatně pochopil hledá se alespoň 10 lidí aby se mohla udělat další objednávka.Nebudu nechávat dělat jedno nebo dvě trička každou chvíli.Chápeš.![]()
![]()
,promiň.
Tady nejde o vzor,ale o počet mě je to úplně jedno jaké jsi kdo objedná,jestli bílé,bílé s modrémy či s černémy rukávy vzor dáme za chvilku.Docela mě mrzí to,že dám včas ukončení objednávky a pak se ozvou dva nebo tři lidé,že by měli zájem.Tímto prosím kdo chce ještě klubové tričko ať se ozve co nejdříve jinak další shrnutí udělám až v lednu.Děkuji za pochopení.![]()
![]()
No OK, myslel sem ze to nejni jedno tem co to triko tisknou - ze je potreba dat dokupy alespon 10 stejnych tricek (stejneho typu, ci vzoru...) aby treba firma nepozadovala vic love za malou obednavku na "stejne" trika... Ukonceme tuto diskuzi. Stale plati ze mam zajem o ty 2 "nova" trika. Diky, cau.
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 -> 40 kWh 2012 / byly Ford Mondeo ST 220 2006; Ford Focus 1.6 16V 1999
- kalimoco
- Pokročilý

- bofi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- MK
- Junior

- Kontaktovat uživatele: