Tak jsem to včera nahrál, ale pouze na videozáznam fotoaparátu a při vyšší hlučnosti už to ten mikráček moc dobře nezvládal.

to sem kdyžtak dej a poslechnu jak to zní. na auto ho dám každopádně tak bude vědět malinko co od toho můžu čekat.. díky
Tak jsem to včera nahrál, ale pouze na videozáznam fotoaparátu a při vyšší hlučnosti už to ten mikráček moc dobře nezvládal.PajaHR píše:Čau, videjko zatím nemám, ale nebude problém ho pořídit.Jestli dnes najdu chvilku času, tak si pošlapu na plyn za světel reflektorů.
Pak ho sem hned vložím.
Tak tady to je.PajaHR píše:to sem kdyžtak dej a poslechnu jak to zní. na auto ho dám každopádně tak bude vědět malinko co od toho můžu čekat.. díky
už ho mám koupenej a leží mi v kufru mýho nabouranýho auta.. během opravy která by měla bejt hotová za tři tejdny mi ho tam přendaj[/quote]PajaHR píše:Díky, ale na živo je přeci jen na živo... Tenhle zvuk byl absolutně mimo rozsah mikráčku foťáku.
A ty chceš jít taky do Laityngů
Ou, takže bourajda joMartyBartos píše:už ho mám koupenej a leží mi v kufru mýho nabouranýho auta.. během opravy která by měla bejt hotová za tři tejdny mi ho tam přendajPajaHR píše:Díky, ale na živo je přeci jen na živo... Tenhle zvuk byl absolutně mimo rozsah mikráčku foťáku.
jj focus se potkal s kamionem a byl sraženej do docela hnusný škarpy.. sem ho půjčil spolubydlící a takhle to dopadlo.. kdyžtak mrkni do mýho alba.. tam jsou fotky jak vypadá po tý bouračce a až bude opravenej tak přidám opět nový fotky i video s vejfukem. nebudu tam mít sice dvoulauf ale jenom single ale i to bude dobrý si myslim[/quote]PajaHR píše:Ou, takže bourajda joMartyBartos píše:už ho mám koupenej a leží mi v kufru mýho nabouranýho auta.. během opravy která by měla bejt hotová za tři tejdny mi ho tam přendajPajaHR píše:Díky, ale na živo je přeci jen na živo... Tenhle zvuk byl absolutně mimo rozsah mikráčku foťáku.
![]()
Pak taky pošli alespoň fotky, nebo videjko na pochlubenou, až budeš mít káru v cajku...
Dík.
kola už mám k němu vyhlídlý.. chtěl bych tam dát z focuse rs aby to tak nějak ladilo když už budu mít přední nárazník z rs paketu a na ten vejfuk už se těšim až tam bude.. teda spíš se těšim na celý auto až bude hotový opravený[/quote]PajaHR píše:Koukal jsem do alba a nepěkný to pohled na tu bourajdu.Ale máš asi stejný autorádio.
![]()
I singl výfuk bude vypadat ok.Ještě ty kola by to chtělo, to udělá nejvíce s autem
Nevím, co jsi v podpisu měl, ale pokud jsi ho měl složenej z odkazů, tak ten odkaz byl třeba zrušenej, se mi taky stalo.Alfi píše:Diky za tip, zkusim.
A koukam, sakra, ze mi zmizel podpis. Jak je to do haje mozny??!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů