Kupa FOFO 2 dieslak
-
Kupa FOFO 2 dieslak
Tak se tady procitam servrem a vidim, ze jsem na spravnych strankach...autum vubec nerozumim, teda skoro vubec ale mam moznost koupit FF 1.6 TDCi 81 kw rok 2007 dovoz z Itálie za pomerně pěknou cenu, kdyz ma nalitáno jen 68000km, coz je asi docela slabota na diesla ono to ale asi s tema kilometrama nebude tak slavny, asi jich tam bude vic ale chci se zeptat, jestli jsou tyhle motory poruchovy, jak sjou na tom filtry necistot...nebo tak nejak se to jmenuje, jak casto se zanasaji, co byva problem u fordu z italie...od pohledu jako novy, coz jeste neznama ze novy je a potom mozná nepodstatná otázka ale pro mě důležitá, ma smysl resit jestli diesl nebo benzin, kdyz jezdim do prace a zpet 20km ale pres vikend dálky? neznicim naftak? Mam staryho benzinovýho forda a do ted frci bezva, proto chci zustat u znacky ale vazne tomu nerozumim...dekuju..
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: vubec nevim jak na to
rada -koupit si bednu piva a zavrit se na par veceru a cist , cist a cist . neco malo zde http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... ebo+dieseltenvlasatej píše:Tak se tady procitam servrem a vidim, ze jsem na spravnych strankach...autum vubec nerozumim, teda skoro vubec ale mam moznost koupit FF 1.6 TDCi 81 kw rok 2007 dovoz z Itálie za pomerně pěknou cenu, kdyz ma nalitáno jen 68000km, coz je asi docela slabota na diesla ono to ale asi s tema kilometrama nebude tak slavny, asi jich tam bude vic ale chci se zeptat, jestli jsou tyhle motory poruchovy, jak sjou na tom filtry necistot...nebo tak nejak se to jmenuje, jak casto se zanasaji, co byva problem u fordu z italie...od pohledu jako novy, coz jeste neznama ze novy je a potom mozná nepodstatná otázka ale pro mě důležitá, ma smysl resit jestli diesl nebo benzin, kdyz jezdim do prace a zpet 20km ale pres vikend dálky? neznicim naftak? Mam staryho benzinovýho forda a do ted frci bezva, proto chci zustat u znacky ale vazne tomu nerozumim...dekuju..
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- tomason
- Test driver
Co pořád máte s těma zašpuntovanejma 1,6 DPF.Na 20km si ho rozhodně nekupuj
Co je dálka 200km
1,6 benzín by nestačila, kolik ročně naběháš 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se dneska po ranu pobavil , dobra hlaskatomason píše:Co pořád máte s těma zašpuntovanejma 1,6 DPF.

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé