Kupa FOFO 2 dieslak

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
tenvlasatej

Kupa FOFO 2 dieslak

Příspěvek od tenvlasatej » 03.09.2009 21:44

Tak se tady procitam servrem a vidim, ze jsem na spravnych strankach...autum vubec nerozumim, teda skoro vubec ale mam moznost koupit FF 1.6 TDCi 81 kw rok 2007 dovoz z Itálie za pomerně pěknou cenu, kdyz ma nalitáno jen 68000km, coz je asi docela slabota na diesla ono to ale asi s tema kilometrama nebude tak slavny, asi jich tam bude vic ale chci se zeptat, jestli jsou tyhle motory poruchovy, jak sjou na tom filtry necistot...nebo tak nejak se to jmenuje, jak casto se zanasaji, co byva problem u fordu z italie...od pohledu jako novy, coz jeste neznama ze novy je a potom mozná nepodstatná otázka ale pro mě důležitá, ma smysl resit jestli diesl nebo benzin, kdyz jezdim do prace a zpet 20km ale pres vikend dálky? neznicim naftak? Mam staryho benzinovýho forda a do ted frci bezva, proto chci zustat u znacky ale vazne tomu nerozumim...dekuju..

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: vubec nevim jak na to

Příspěvek od foki » 03.09.2009 23:34

tenvlasatej píše:Tak se tady procitam servrem a vidim, ze jsem na spravnych strankach...autum vubec nerozumim, teda skoro vubec ale mam moznost koupit FF 1.6 TDCi 81 kw rok 2007 dovoz z Itálie za pomerně pěknou cenu, kdyz ma nalitáno jen 68000km, coz je asi docela slabota na diesla ono to ale asi s tema kilometrama nebude tak slavny, asi jich tam bude vic ale chci se zeptat, jestli jsou tyhle motory poruchovy, jak sjou na tom filtry necistot...nebo tak nejak se to jmenuje, jak casto se zanasaji, co byva problem u fordu z italie...od pohledu jako novy, coz jeste neznama ze novy je a potom mozná nepodstatná otázka ale pro mě důležitá, ma smysl resit jestli diesl nebo benzin, kdyz jezdim do prace a zpet 20km ale pres vikend dálky? neznicim naftak? Mam staryho benzinovýho forda a do ted frci bezva, proto chci zustat u znacky ale vazne tomu nerozumim...dekuju..
rada -koupit si bednu piva a zavrit se na par veceru a cist , cist a cist . neco malo zde http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... ebo+diesel
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 03.09.2009 23:48

Co pořád máte s těma zašpuntovanejma 1,6 DPF.Na 20km si ho rozhodně nekupuj :!: Co je dálka 200km :?: 1,6 benzín by nestačila, kolik ročně naběháš :?:
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 04.09.2009 07:28

tomason píše:Co pořád máte s těma zašpuntovanejma 1,6 DPF.
tak jsem se dneska po ranu pobavil , dobra hlaska :mrgreen:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“