ford focus 2 pre vsetkych ktori pochybuju !!!
- panther7
- Test driver
Re: ford focus 2 pre vsetkych ktori pochybuju !!!
Já mám Focusíka-Šarlotku cca 4,5 měsíce najeto 9800km a mohu říci max spokojenost, sedí jak přikovaná, zrychlení také OK, spotřeba spokojen, místa jak buse. No prostě jsem spokojen. Uvažoval sem mezi ochcáfkou a FoFo a díky šikovné slevě a info sem se rozhodl-a myslím, že správně.
- t.dudis
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
mám FOFO 2 něco přes týden. Najeto 72 000 km. Jsem absolutně spokojenej člověk. Je to moje první lepší auto. Dosud jsem jezdil Peugeotem 306 1.9 TD a ten rozdíl ani snad nejde popsat. FOFO byl moje jasná volba. Táta ho má 3 roky a bez jediné závady. Už jsem do něj taky zamiloval asi jako všichni tady:)
mám FOFO 2 něco přes týden. Najeto 72 000 km. Jsem absolutně spokojenej člověk. Je to moje první lepší auto. Dosud jsem jezdil Peugeotem 306 1.9 TD a ten rozdíl ani snad nejde popsat. FOFO byl moje jasná volba. Táta ho má 3 roky a bez jediné závady. Už jsem do něj taky zamiloval asi jako všichni tady:)
Ford Mondeo kombi 2.0i Titanium, 107 KW/145 K, 11/2009, metla Thunder Galerka: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 56&t=38288
Byl:Ford Focus 1.8 TDCi 85 KW/115 K, 4/2006, Hatchback/5, Trend X
Byl:Ford Focus 1.8 TDCi 85 KW/115 K, 4/2006, Hatchback/5, Trend X
- Quickie
- Moderátor
Tak vitaj medzi nami a nech tí to zamilovanie vydrží čo najdlhšiu dobu 

-
- Nováček
Zdravím všetkých členov Ford klubu...po zvažovaní som si zadovážil aj ja svojho Focuska,sice jazdenku 06ku 1,6TDCi ale musím zatiaľ povedať že som spokojný..autičko šlape ako hodinky a za 3 týždne čo ho mám som najazdil cez 1000km so super spoltrebou
takže zatial len kladné skúsenosti..dúfam že to bude nadalej fungovať

Focus II 1,6 TDCi Ghia
-
- Test driver
Killerhammer to krásně popsal, Focus je opravdu takový a já jsem to konečně mohl poznat i na vlastní kůži. Pěkné slova, naprosto přesně vystihují pocity při jizdě...
Díky pane Ford
Díky pane Ford

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- postak
- Test driver
Oživuju celkem staré vlákno, kdy Killehammer už FoFo sice nemá, ale jak to popsal, to se nedá pochopit, to se musí zažít.
Taky mě otravují některé věci, ale já si kupoval auto, aby se mi v něm jezdilo co nejlíp. A Focus mé očekávání splnil naprosto dokonalo. Ba co víc, moje očekávání předčil. Byl jsem na tom podobně jako píše Shotas. Před zkušební jízdou jsem byl připraven na vše. Jakmile jsem ale do Focuse sednul, rozjel se a projel první 3 zatáčky, tak mě to auto vzalo tak za srdce, že jsem se normálně zamiloval. Nejhorší na tom všem bylo, že jsem musel musel auto nechat v bazaru a šinout si to domů zpátky ve svém, ve Fiatu Uno. Dodnes mě to auto nepřestalo bavit i když jezdím zatím na 15" kolech, jízdní vlastnosti tohoto auta jsou naprosto úžasné.
Taky mě otravují některé věci, ale já si kupoval auto, aby se mi v něm jezdilo co nejlíp. A Focus mé očekávání splnil naprosto dokonalo. Ba co víc, moje očekávání předčil. Byl jsem na tom podobně jako píše Shotas. Před zkušební jízdou jsem byl připraven na vše. Jakmile jsem ale do Focuse sednul, rozjel se a projel první 3 zatáčky, tak mě to auto vzalo tak za srdce, že jsem se normálně zamiloval. Nejhorší na tom všem bylo, že jsem musel musel auto nechat v bazaru a šinout si to domů zpátky ve svém, ve Fiatu Uno. Dodnes mě to auto nepřestalo bavit i když jezdím zatím na 15" kolech, jízdní vlastnosti tohoto auta jsou naprosto úžasné.
-
- Nováček
Ahoj.Cital som tvoj clanok,ba vlastne basen o focusu.Pripadalo mi to tak ako by si mi hovoril z duse.Mam take iste,mozno že aj hlbsie pocity ku tomuto auticku ako mas ty.Kupil som si ho starsi r.v.2005,TDCi,2l,100kw-kombicko.Mam s neho obrovsku radost a zažitok z jazdy je proste dokonalý.Tesim sa z prace domov a staci mi otvorit garaž a obleje ma slastný pocit ked sa na seba pozerame.Som velmi rad že sa nasiel niekto kto sa ku tomuto autu vyjadruje s takou laskou a pocitmi ,ktore zdielam aj ja.
Prajem Ti vela km.bez nehody a stastnu kazdu jazdu.
Ferdo.
Prajem Ti vela km.bez nehody a stastnu kazdu jazdu.
Ferdo.