Damon píše:2 názory 2 světla tak si každý jedno udělá po svémromosch píše:Jo a každej máme jinej názor!Damon píše:Už jste na to s Martinou 2 nééé![]()
![]()
A nebo 2 názory 2 auta!
Co ty na to?

Jako tmavou fólii myslíš? Jestli jsem koukal správně na MISOO Focuse, tak to je novej Focus a ten má ty světla takhle tmavý originál.romosch píše:Ted jsem koukal na MISOO Focus a má to tmavou folií a je to super.romanm píše:![]()
![]()
jojo,proto jsem to zkusil nejdriv folii,kdyz se mi to nelibi,sundam to,ale me se to libi,na te fotce je to dost tmave, ve skutečnosti je to mene
Tak asi zase začnu přemýšlet!
Aha, už to vidímromosch píše:Nemá je originál tmavý to si nechal udělat.
Normálně je má červený jako my!
Že nejsou stejný je ale problém hodně aut a s tím toho moc nenaděláš. Takže když budeš chtít zatmavit pouze blinkry a couvačku, bude každý světlo jiný no a nebo můžeš zatmavit i zadní mlhovku a pak budou obě stejnýHurvajs píše:Aha, už to vidímromosch píše:Nemá je originál tmavý to si nechal udělat.
Normálně je má červený jako my!Akorát, že on je má originál červenobílý a hlavně obě stejný. Já to takhle mít, tak to nechám jak to je, takhle se mi to líbí, je to podobný jako ty lampy, co jsem sem na ně hodil odkaz.
ta cena je za jeden kus že?Mike píše:Tady je máš:
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... lected=131
Tak mě napadá, jak asi vypadá ta druhá lampa (s couvačkou)Hurvajs píše:Pánové, zase tak drahý ty lampy nejsou. Mrkněte se sem:
http://ford.autodoplnky.cz/ford-focus/z ... o-s3216616
už jsem to tady na vláknu popisoval, stojí něco přes 3tis. bliká to oranžově a jsou homologovaný.
já to neřeším. Už x let to mám a nikdy to zatím nikdo neřešil, vlastně až na jednoho aktivního blba před pár lety, kterej si k tomu dokonce kleknul a skoumal přechod mezi červenou a zatmavenou oranžovou, no a zrovna když se chystal, že do toho skusí škrábnout, jestli je to origo nebo jestli to mám stříknutý a já mu vyhrožoval, že ho nechám zaplatit nový světla jestli to udělá - jel kolem sedan Sierra, která to má takhle origoHurvajs píše:To Peta:
Díky, fotky jsou O.K. Nevypadá to špatně, myslel jsem si, že to bude vypadat hůř, tak jsem to udělal tou červenou. No nic, teď už s tím nic nenadělám, nechám to dokud mne nechytí poldové nebo dokud nebudu mít problémy na STK a pak bych to kdyžtak řešil.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host