Jak odstrnit třesení ( klepání) skla ve dveřích?
Děje se to ,když pootevřu trochu i více sklo u řidiče. Co se asi uvolnilo? Co mě čeká?
Třesní ( klepání ) skla ve dveřích, hlavně u řidiče.
-
- Nováček
Třesní ( klepání ) skla ve dveřích, hlavně u řidiče.
Focus Kombi TDDI 1,8 r.v.03/2001
- vysky
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Třesní ( klepání ) skla ve dveřích, hlavně u řidiče.
Že by stahovačka 

Ford Focus 1,6 16v ZETEC-S hatchback 5 dv. r.v.98 Ghia
-
- Nováček
Ahoj,
neviem či už si daný problém odstránil, ale ak nie: v prvom rade pozri ako ti sklo sedí vo vodiacich lištách. Následne asi budeš musieť zhodiť tapacír dverí, aby si sa dostal k uchyteniu skla na mechanizme zatvárania (otvárania), neviem presne ako to je riešené na focuse ale to hned zbadáš. Vôlu zisťíš jednoducho rukou.
neviem či už si daný problém odstránil, ale ak nie: v prvom rade pozri ako ti sklo sedí vo vodiacich lištách. Následne asi budeš musieť zhodiť tapacír dverí, aby si sa dostal k uchyteniu skla na mechanizme zatvárania (otvárania), neviem presne ako to je riešené na focuse ale to hned zbadáš. Vôlu zisťíš jednoducho rukou.
focus II 1,6TDCI - GHIA, 80kW, CVT, (2006)
- supik11
- Nováček
okno je uchyceno do stahovačky docela pevně - je ta zalisovaný čep, který není moc snadný dostat ven. Pokud okno stahuje a vytahuje korektně, tak bych tam chybu nehledal.vysky píše:Že by stahovačka
Pokud to dělá při otevřeném okně /mě to vadilo při zavírání dveří/, tak je v karoserii mezi oknem a nosníkem stahovačky nalepený kus molitanu, který spadnul. U spolujezdce jsem ho našel dole v kapse u prahu a zbytek oboustranné lepící pásky na tom nosníku.
Teď mě to čeká u řidiče, ale tapec jsem měl dole minulý víkend kvůli zámku a zapomněl na to. Takže to nechám chvilku odležet, až se k tomu přidá něco jinýho.