Muj problem je v rizeni...Fofo 1,8 16V 1999 combi 177000km

Po dovolene jsem si vsiml ze mi zacina tuhnout rizeni, volantem slo otacet velmi ztuha a neni to problem v servu, protoze to frci. Problem je nejspis mechanicky
 . Pri rizeni musim neustale lehce korigovat smer jizdy a vypada to jako houpani v lodi...protoze volant je tvrdy a musim ho pevne drzet ve smeru jizdy. Dalsi projevem je to, ze kdyz vytocim plny rejd doleva, a odvzdusnuje se mi servo a ja povolim volant a cuknu zpet ozyvaji se zvuky jako by se neco pricilo kov na kov...myslel jsem na horni ulozeni tlumicu ale neni to ono
. Pri rizeni musim neustale lehce korigovat smer jizdy a vypada to jako houpani v lodi...protoze volant je tvrdy a musim ho pevne drzet ve smeru jizdy. Dalsi projevem je to, ze kdyz vytocim plny rejd doleva, a odvzdusnuje se mi servo a ja povolim volant a cuknu zpet ozyvaji se zvuky jako by se neco pricilo kov na kov...myslel jsem na horni ulozeni tlumicu ale neni to ono 
Zajimave je to ze po nekolika dnech mi to treba chvilku jde normalne ovsem zvuky kdyz tocim z rejdu do "0" polohy zustavaji. A vlastne tim padem se mi nevraci volant sam do polohy...coz je taky velmi neprijemne. Budu rad za kazdou radu.
Jen prosim vynechte...udelj si geometrii (mam zacatkem roku), nahusti si kola (nejsem lopata), a vymen si kosti (mam nove)...

DEKUJU