Marty já mám pocit že ti tu skleničku ve photoshopu hrozně moc zvětšili .....vždyt si pil malý panáky je to od adama zákeřné vid??Ale zase v tom photoshopu perfektně umí...klobouk dolů
no jo no .. hold jsme svině .. Goranovi dávám kouř ke kolům přitom jedinej já jsme jezdil se zatáhlou ručkou i na rovině .. martymu přitáčím do panáka .... polepším se ... slibuju
Lenoch jménem Mondeo Mini One 1.6 S-design ( malinko poupraveno ) také už jinde .. Ford Focus ST, 2.5 20V turbo, 3.dv, electric orange už jezdí jinde :-/ www.STdriveRS.cz
To Lukasbill:Taky jsem si všiml na fotkách že si tam lákal holky na nahým tělo.....to já už tam nebyl. To už jsem se staral o polovičku......byla trochu zelená
a to byla ještě na place další sázka o kou.. a prd.. ale to už jsme šli projistotu spát ...
na videa už se taky těším snad uvidím sám sebe
Lenoch jménem Mondeo Mini One 1.6 S-design ( malinko poupraveno ) také už jinde .. Ford Focus ST, 2.5 20V turbo, 3.dv, electric orange už jezdí jinde :-/ www.STdriveRS.cz
Tak video uz jsem dostal z kamery do PC. V nezkomprimovany formě má 10Gb... převedeny do mpeg bez ztráty kvality (přecejen stara kamera 800.000pix) to má 2,2Gb. Ted je jen otázka jak to dostat mezi vás . Chtěl sem to UpLoadnout někam na net ale to by s mým připojením bylo asi týden. Pokud máte někdo rychlejší net tak to můžu vypálit na DVD a hodit vám to.
ex Ford Focus 1999, 1.8 TDDi - 75kw Ford Focus 2004, 1.8 TDCi - 95kw Ford Mondeo 2003, 3.0V6 ST220 - 166kw Ford S-Max 2011, 2.0 TDCi - 120kw
večer ještě zkusím video rozkrájet a naházet na youtube.
teebee: Mohl bys nekdy (ve volne chvili ) udelat par dalsich on-board videi v co nejmensim hluku (treba vecer), hlavne akceleraci v primce a razeni nahoru i dolu??? Ciste kvuli zvuku ventilu a sani
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW