mám na Mondeu něco špatného s klimou a docela mě to už sére
 Když je auto studený, natočím, klima naběhne, všechno cajk. Jakmile už je ale auto zahřátý, nenaběhně a pořád jen fouká teplej vzduch. A když zastudena vyjíždím s funkční klimou, po čase prostě přestane fakčit.
 Když je auto studený, natočím, klima naběhne, všechno cajk. Jakmile už je ale auto zahřátý, nenaběhně a pořád jen fouká teplej vzduch. A když zastudena vyjíždím s funkční klimou, po čase prostě přestane fakčit. Nějaké nápady, myšlenky?
Dík,
Aki

Je to takové jako kdyby cinkání a do toho rachocení. Oba zvuky se objeví při nastartování a velmi se stiší po sepnutí kompresoru klimatizace za cca 2-3 sekundy po nastartování. Dle tohoto chování se mi zdá, že po vytočení motoru do vysokých otáček se kompresor odpojuje. Je toto chování na Mondeu normální, nebo možné na ST220 kde se klade důraz na výkon motoru?
  Je to takové jako kdyby cinkání a do toho rachocení. Oba zvuky se objeví při nastartování a velmi se stiší po sepnutí kompresoru klimatizace za cca 2-3 sekundy po nastartování. Dle tohoto chování se mi zdá, že po vytočení motoru do vysokých otáček se kompresor odpojuje. Je toto chování na Mondeu normální, nebo možné na ST220 kde se klade důraz na výkon motoru?