A mal by sa spravit script, ktory by kontroloval, co clovek pise. A po napisani lubovolnej kombinacie slov benzin diesel silnejsi by sa prehliadac automaticky zatvoril
Karpaty Race - nedela 28.6.2009 odchod 7:30 z BA
- vcedula
- .

Re: Karpaty Race - nedela 28.6.2009 odchod 7:30 z BA
ano, treba ich tam nakopirovat a potom cele vlakno zmazat
A mal by sa spravit script, ktory by kontroloval, co clovek pise. A po napisani lubovolnej kombinacie slov benzin diesel silnejsi by sa prehliadac automaticky zatvoril
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
-
Culex42
inak vcera som pozeral z Porta pretek WTCC. vcelku dominancia Seatov TDi... ;o))))
a spomenul som si este na jednu vec, my sme sa kedysi hadali tiez dost dlho, ktore brzdy na bicykli su lepsie, ci Centric (mozno si pamatate z Favorita :o) alebo ten system, ktory sa pouziva dnes s lankom z bocnej strany :o)))) tiez nikto nevyhral a to sme kreslili pekne ako na fyzike grafy s prenosom sily.
co sa tyka benzin-diesel, ja som si to vyriesil uz. tam nie je co porovnavat, porovnavame neporovnatelne.
ak chceme debatovat benzin vs. diesel, treba si zobrat rovnaky objem motora a bude to vybavene.
ak chceme porovnavat motory s rovnakym vykonom, treba najst dobrych soferov a postavit ich vedla seba, lebo ako uz bolo napisane x-krat a x+1 -krat zabudnute, prevodovka nakoniec na kolesa da vzdy aj tak skoro to iste. na papieri nemame co riesit. benzin je lepsia pohonna latka, a ak ho chce diesel dobehnut, potrebuje turbo a nejake to deci na vyse. to su fakty.
je to ako v golfe, system handicapu. aby mohli hrat slabi so silnymi, maju slabi vyhodu. vtedy je hra vyrovnana a zalezi na hracovi, u nas na vodicovi a nie na tom, co ma pod kapotou.
kto pride o 2 tyzden do MT ? kukli ste video ?
a spomenul som si este na jednu vec, my sme sa kedysi hadali tiez dost dlho, ktore brzdy na bicykli su lepsie, ci Centric (mozno si pamatate z Favorita :o) alebo ten system, ktory sa pouziva dnes s lankom z bocnej strany :o)))) tiez nikto nevyhral a to sme kreslili pekne ako na fyzike grafy s prenosom sily.
co sa tyka benzin-diesel, ja som si to vyriesil uz. tam nie je co porovnavat, porovnavame neporovnatelne.
ak chceme debatovat benzin vs. diesel, treba si zobrat rovnaky objem motora a bude to vybavene.
ak chceme porovnavat motory s rovnakym vykonom, treba najst dobrych soferov a postavit ich vedla seba, lebo ako uz bolo napisane x-krat a x+1 -krat zabudnute, prevodovka nakoniec na kolesa da vzdy aj tak skoro to iste. na papieri nemame co riesit. benzin je lepsia pohonna latka, a ak ho chce diesel dobehnut, potrebuje turbo a nejake to deci na vyse. to su fakty.
je to ako v golfe, system handicapu. aby mohli hrat slabi so silnymi, maju slabi vyhodu. vtedy je hra vyrovnana a zalezi na hracovi, u nas na vodicovi a nie na tom, co ma pod kapotou.
kto pride o 2 tyzden do MT ? kukli ste video ?
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
vlado kam sa na teba hrabe fico, caves alebo kim cong il 
- richisan
- Zkušený

Podla mna s dieslom nikto. Ved by si tam len nicili a mozno aj uplne znicili motor, nie...Culex42 píše: kto pride o 2 tyzden do MT ?
- Anndy
- Test driver

vcedula: ja by som to upravil - kto nenapise v kazdom prispevku slovne spojeni "ford super" tak, ze bude tvorit aspon 80% textu, tak sa mu urobi ban.
sice by som medzi prvymi nemal pristup...
sice by som medzi prvymi nemal pristup...
- Jozef
- Pokročilý

richisan píše:Podla mna s dieslom nikto. Ved by si tam len nicili a mozno aj uplne znicili motor, nie...Culex42 píše: kto pride o 2 tyzden do MT ?
- mehturt
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
diesel je predsa neznicitelny 
- madbugie
- Zkušený

zirafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak a preco si si nespravil pitstop u madbugieho !!! ??? !!! 
tiez rozmyslam ze niekedy zoberiem mangelku povozit sa... lebo naposledy som ju sicie zobral na kruhace ked sme sa vracali z baumaxu, ale to bolo na zimnych 15kach a trosku mokro tak sa nedalo tlacit na pilu...
ved nech aj ona vie preco som taky vyrehotany...
tiez rozmyslam ze niekedy zoberiem mangelku povozit sa... lebo naposledy som ju sicie zobral na kruhace ked sme sa vracali z baumaxu, ale to bolo na zimnych 15kach a trosku mokro tak sa nedalo tlacit na pilu...
ved nech aj ona vie preco som taky vyrehotany...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

-
zirafak
- Test driver

Ale na tvoj domcurik sme kukali,len tvoj korab tam nestal 
-
Culex42
ved pojdes pomaly ak mas strach...richisan píše:Podla mna s dieslom nikto. Ved by si tam len nicili a mozno aj uplne znicili motor, nie...Culex42 píše: kto pride o 2 tyzden do MT ?
:o))))))))))))))
- richisan
- Zkušený

Myslim, ze si asi jediny, kto to nepochopil, ale nevadiCulex42 píše: ved pojdes pomaly ak mas strach...
))))))))))))))
Reagoval som na tvoj prispevok, v ktorom si doslova napisal...
ale to si asi uz zabudol a mozno medzitym aj zmenil nazor.Culex42 píše:ak sa niekto vyberie s dizlom na babu, sorry, taky dizel by som nebral ojazdeny ;o)
Neviem preco ale nemozem sa zbavit pocitu, ze si tu stale chodis nieco dokazovat
-
Culex42
ach jaj... no skoda... zostal som nepochopeny a zatrpknuty a strapneny... ale na to som si vo svojom zivote uz zvykol, osud geniov taky byva :o))))
ja som pochopil na co si narazal ale tvoje vyryvanie som velkoryso prehliadol :o)))) a snazil sa obratit ho na srandu, lebo fakt tu nemienim viest nejake vojny alebo neviem co :o( je fakt, ze diskutujem rad, ale komplexy mam z niecoho ineho a nie z dizla :o)))) a tiez som sa naucil vybijat si ich inde ako internetovych forach neboj ;o) okrem toho, ak pisem prispevok, snazim sa aby vzdy obsahoval aspon nieco, aspon moj nazor, nikdy nie len prazdny podyeb. takze o komplexoch pomlcne. ak nechces prist nemusis, bude to ale skoda, lebo akokolvek sa tu mozeme posekat a budes tu vyryvat, vzdy ta rad osobne stretnem a potrasiem si s tebou rukou, lebo hoci s tvojim nazorom nemusim suhlasit, vzdy ho bude respektovat.
ja som pochopil na co si narazal ale tvoje vyryvanie som velkoryso prehliadol :o)))) a snazil sa obratit ho na srandu, lebo fakt tu nemienim viest nejake vojny alebo neviem co :o( je fakt, ze diskutujem rad, ale komplexy mam z niecoho ineho a nie z dizla :o)))) a tiez som sa naucil vybijat si ich inde ako internetovych forach neboj ;o) okrem toho, ak pisem prispevok, snazim sa aby vzdy obsahoval aspon nieco, aspon moj nazor, nikdy nie len prazdny podyeb. takze o komplexoch pomlcne. ak nechces prist nemusis, bude to ale skoda, lebo akokolvek sa tu mozeme posekat a budes tu vyryvat, vzdy ta rad osobne stretnem a potrasiem si s tebou rukou, lebo hoci s tvojim nazorom nemusim suhlasit, vzdy ho bude respektovat.
Naposledy upravil(a) Culex42 dne 06.07.2009 13:58, celkem upraveno 1 x.
- richisan
- Zkušený

Dobre...Pozri fakt som si nevsimol, ze by tu niekto s tdci v tomto vlakne zhadzoval, ironizoval a bagatelizoval benzinove motory, ich parametre, zivotnost a p. Ani ja, ani misoka, miguell, jozef ani nikto iny. Ide o to, ze fakticky to je prave naopak a uz tu zaznelo kopec prazdnych reci borcov omamenych benzinovymi vyparmi o tom, ake su dizle pomaly p***y a ze kazdy, kto si kupi auto s takou motorizaciou je pomaly polodebil a ze spravil najvacsiu sprostost na svete. Ludia, ktori vytvaraju obsah tohto fora by mali byt komunitou a nie delit sa na "depesakov" a "metalistov" - TripleJay to krasne vystihol. Takze nalejme si cisteho vina a potom si znova o nejaky ten cas precitam tento tvoj posledny prispevok, ze ma rad stretnes a podas mi ruku. Ja som bol na zraze v BN, bol som tam aj s mojou drahou, hoci povodne nechcela ist a bolo tam super - nikto nemal ziadne sproste reci ani si nic nechcel dokazovat. A ani na ceste, ked sme sli na Jankov Vrsok. Takych, ktori si nieco chceli na ceste dokazovat uz bolo (nemyslim tym spigota, on mal jednoducho smolu). A verim, ze z tohto sme my uz davno vyrastli 
-
Culex42
no ja si za vyjadrenim, ze ti rad podam ruku stojim :o) hlavne ked ta zatial osobne nepoznam a nahodou sa stretneme a budes velky chlap a ja dostanem na budku....
:o)))))))))))))))))))))))))
;o)
:o)))))))))))))))))))))))))
;o)
- richisan
- Zkušený

OK, konecne nieco pozitivne
Ja takto veci neriesim
Ja takto veci neriesim