Urcite jedes do Tesina. Pojedes pres "Třanovice". Dole na krizovatce se dej doprava a narazis po necelem 1km na leve strane na barak ve dvore, ktery je cely olepeny kameny - neco jako v Alpach. To je servis EKO-Raj. Maji mit otevreno i v sobotu. Telefon najdes na netu. Delaji prakticky vyfuky a katalyzatory na vsechny mozne auta. Skladem maji 3 plne kloubove autobusy vyfuku postavenych na stojato. Maji dodavatele z Polska, ale drzi si kvalitu, protoze delaji i velkoobchod pro okolni servisy.Dany píše:V sobotu jedu do polska. Peníze zrovna teď na něj nemám, ale aspoň se na něj podívám... Vše vyřeším na jaře, až budou peníze. Taky škrblím na ALU
To Jasio: jsem stejného názoru jako ty...
Zeptej se, kolik to stoji u nich. S R19 jsem tam jezdil.

Díky pelene, určitě tam zajedu, páč mi to zase začlo rachotit. Vyřešil jsem to větším vrutem
  Díky pelene, určitě tam zajedu, páč mi to zase začlo rachotit. Vyřešil jsem to větším vrutem 

Polmo  jsem koupil asi za 1400 . Mám ho namontovanej asi 7 měsíců ,najeto nějakých 8 tis. km a pánové    ŹÁDNÁ  REZ
 Polmo  jsem koupil asi za 1400 . Mám ho namontovanej asi 7 měsíců ,najeto nějakých 8 tis. km a pánové    ŹÁDNÁ  REZ   ,je pořád jak novej.
 ,je pořád jak novej.