Ahoj... Tak jsem konečně našetřil a pustil jsem se do "řešení" fólií. Rozhodl jsem se pro Bruxsafol a našel jsem si kluka, který je dělá. Včera jsem s ním měl schůzku, abysme se domluvili na podrobnostech. Nabízí dvě řady - novější HP Supreme a starší řadu CH (Charcoal). No a jedna věc mne překvapila, u té řady CH... Na autě měl na předním bočním skle fólii o propustnosti 42% a tvrdil o ní, že mi ji může nalepit i s tím ATEST-štítkem. Že prý je tato fólie schválená pro použití na přední sklo! Co vy na to? Může existovat výjimka, když je v podstatě povolených akorát těch 75%?
Já jsem chtěl původně ty HP Supreme, ale u těch prý fólie 42% tento atest na přední skla nemá. Ještě bude zjišťovat, jestli nemají nějakou 50 nebo 55% fólii... Jestli ale v HP tu světlejší variantu nebudou mít, tak půjdu do té řady CH a těch 42% na ty přední dám (na zbytek přijde 22%).
Fakt mi to vrtá hlavou, že bez zaváhání řekl, že těch 42% mi na to přední sklo dá i s tím štítkem... No kdyžtak se uvidí za rok na technické

FoFo II - kombi Trend: 06/2006, 74kW, Dark Grey
Borbet LV5 7x16 ET40; Yokohama c.drive 205/55/16