Opravy a údržba laku, mytí, autokosmetika....
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opravy a údržba laku, mytí, autokosmetika....
mal som to z nemecka a bolo ta na umelohmotne vonkajsie plasty....ale nejak to nezabralo..znacku neviem bo som to nechal na chate....
((...ale to nemyslim len na narazniku..ale ja naboku pri oknach..alebo aokolo spatneho zrkadla...atd

- L_u_k_y_n
- Nováček
to Kota: no já myslím že máš to samé, co já na FF2 v Ghia kolem rádia a to je normálně plast v imitaci dřeva s nějakou folii přes.
Já bych to zkusil nejdřív na něčem, co má podobnou tvrdost, např. nějakou slídu. Plast na mobilech a foťákách je možná přeci jen trošku tvrdší.
Já bych to zkusil nejdřív na něčem, co má podobnou tvrdost, např. nějakou slídu. Plast na mobilech a foťákách je možná přeci jen trošku tvrdší.
Ford Focus II 2.0 TDCi Ghia, r.2005
- madbugie
- Zkušený
tak mi vcera nejaky "dobry" kolega nechal na parkovisku v praci pekny odkaz... (som chuj a neviem cuvat...)
tak co s tim...
tie biele ciary pod hmlovkou su od jeho farby to islo pekne riedidlom dole nasledne vycistene liehom a bohuzial tie horne skrabance a najme ten hruby cca 5mm sirka su moja farba... bauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nove auto
zakryje to ta farebna ceruzka od fordu alebo to nebude pekne a radsej streknut pri nejakej prilezitosti... ????
(ale ja si ho najdem...)
tak co s tim...
tie biele ciary pod hmlovkou su od jeho farby to islo pekne riedidlom dole nasledne vycistene liehom a bohuzial tie horne skrabance a najme ten hruby cca 5mm sirka su moja farba... bauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nove auto
zakryje to ta farebna ceruzka od fordu alebo to nebude pekne a radsej streknut pri nejakej prilezitosti... ????
(ale ja si ho najdem...)
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

-
- Test driver
ajajaaj.
..ak to ma byt ozaj pekne,tak iba lakovat do zastreku 

- madbugie
- Zkušený
asi 30 rocny kolega z prace... sak co mam stareho Fiata tak jebem na vsetkych a na vsetko... clovek si horkotazko kupi auto na uver,... este uvidim ci to bude ta ceruzka alebo to streknem... ale to asi pockam na viacero dareckov a dal by som to naraz...
+ 100 fordích koníkov

-
- Test driver
Ty si iny detektiv oriesok
No a urco by som toho ocasa poriesil 

- Dzefer
- Zkušený
sak ked je to kolega, tak sa hadam dohodnete...
- madbugie
- Zkušený
sak jasne ze skusim sa dohodnut... len viete u nas pracuju dost ako to napisat "jednoduchy" ludia, ktory su schopni aj za ovela mensiu prkotinu ti na kapotu vyliat brzdovu kvapalinu... (nestalo sa to raz...)
+ 100 fordích koníkov

- KERF
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem takovou stejnou oděrku vyřešil lakovací sadou z Fordu. Účel ti to splní (nepůjde to tolik vidět) a jak budeš lakovat víc věcí, tak si to necháš stříknout všechno naráz. 

Ford Focus II, 1.6 Ti-VCT Sport, 2005, K&N Air Filter

- madbugie
- Zkušený
tiez to vidim ako najschodnejsie riesenie... sak o tyzden idem ku koisovcom na garancku tak to preberiem aj tam...
no ako som zistil tak tie kamery na tom parkovisku su len atrapy... ze len tie co kontroluju "direktorske" miesta... (sak na zamestnancov sa mozeme aj oneeeee)
v podstate som uz len zvedavy na reakciu toho chalaniska... (zasa budem mat dalsiu medziludsku skusenost...) (ked pusti zilu tak to dam streknut,... no a asi zacnem chodit do roboty na biku...)
no ako som zistil tak tie kamery na tom parkovisku su len atrapy... ze len tie co kontroluju "direktorske" miesta... (sak na zamestnancov sa mozeme aj oneeeee)
v podstate som uz len zvedavy na reakciu toho chalaniska... (zasa budem mat dalsiu medziludsku skusenost...) (ked pusti zilu tak to dam streknut,... no a asi zacnem chodit do roboty na biku...)
+ 100 fordích koníkov

-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
L_u_k_y_n píše:to Kota: no já myslím že máš to samé, co já na FF2 v Ghia kolem rádia a to je normálně plast v imitaci dřeva s nějakou folii přes.
ja som mal na mysli vonkajsie plasty....
- Marťas
- Test driver
Nedavno jsem se dostal k temto pastam :
http://shop.mvservice.cz/produkty-3/str ... 4/c68.html
http://shop.mvservice.cz/produkty-2/str ... 3/c71.html
Uz 2 dni s nimi pracuji a pokud se podari mi to nafotit, ukazu vysledek. Zatim muzu rict, ze je to pecka
. Mizi nejen hologramy, ale i mensi skrabance. Lak vypada jako novy. Kde ani toto nepomuze, je ovsem predni kapota po kaminkach...
Tak mi poprejte stesti
http://shop.mvservice.cz/produkty-3/str ... 4/c68.html
http://shop.mvservice.cz/produkty-2/str ... 3/c71.html
Uz 2 dni s nimi pracuji a pokud se podari mi to nafotit, ukazu vysledek. Zatim muzu rict, ze je to pecka

Tak mi poprejte stesti

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

-
- Nováček
.
Naposledy upravil(a) neologic dne 02.02.2010 18:42, celkem upraveno 1 x.
- Marťas
- Test driver
Dnes jsem konecne skoncil
. Auto jsem umyl, vysusil, pote prebrousil pastou 3M Fast Cut, pak rozlestil pastou 3M Ultrafina SE. Krome strechy a narazniku jsem udelal vsechny panely karoserie (strecha bude na rade, az sezenu poradnou lesticku, momentalne jsem mel kotouce upnute na vrtacce). Na aute je jeste Hard Shell Turtle Wax. Skoda jen, ze Ford nedela moc kvalitni laky. Videl jsem podobnou praci na Lexuxu a to bylo teprve vzrcadlo. Vysledek posudte sami, lepe se mi to nepodarilo nafotit....

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
len aby este na teba nevybehol, ze si donho nadrbal ty !!madbugie píše:v podstate som uz len zvedavy na reakciu toho chalaniska... (zasa budem mat dalsiu medziludsku skusenost...)