Přední sklo Focus II
- jaj169
- Nováček
Přední sklo Focus II
Prosím o pomoc Ostraváci. Dneska jsem měl opravdu štěstí !!! - při cestě z nákupu (jel jsem po Rudné z Schopinu) se kluci (nějací hajzli) bavili házením kamenů na auta z mostu přes Rudnou. Bohužel trefili moje auto - naštěstí to teda odneslo "jen přední sklo" (vezl jsem manželku a dvouletou dceru) Podařilo se mi je chytit, ale moc jsem si nepomohl. Odvezl jsem je na policii, tam jsem se setkal se slušným jednáním příslušníků PČR, ale stejně mi to nebude k ničemu platné. Jednalo se o dva bratry, žijící jen s nezaměstnanou matkou (samoživitelka 3 dětí, evidovaná na úřadu práce). Takže peníze neuvidím, s tím se musím smířit (pro nezletilost policie případ odloží a já se do občanskoprávního soudu nepoženu). Takže teď k té radě. Mám Focus II (r.v. 2007), přední sklo nevyhřívané. Kde v Ostravě a okolí to co nejlevněji přesklím? A kolik ta sranda bude cca stát - všechno budu platit ze své kapsy, připojištění skla nemám a nějakých pojišťovacích habaďur se bojím. Díkes za každou radu. A přeju Vám, ať se Vám to nestane !!! (měl jsem co dělat, abych je cestou na policii nevyliskal - ale to by stejně nic nevyřešilo)
Ford Focus III 1,6 Duratorq TDCi, 85 kw, r.v. 06/2014, combi
před tím Ford Focus II, 1,6 74 kw, r.v. 11/2006, hatchback
před tím Ford Focus II, 1,6 74 kw, r.v. 11/2006, hatchback
- Jozef
- Pokročilý
Re: Přední sklo Focus II
Oj kamarat, tak to ti nezavidim. A zvlast ked si viezol rodinku ... Musela to byt riadna supa, riadny sok.
K tym mladym, no obavam sa, ze vdaka modernym filmom a vlastne aj modernym rozpravkam sa s takym chuliganstvom v buducnosti budeme stretavat coraz viac.
S tym presklenim Ti neporadim, ale aspon Ti poprajem co najlacnejsiu a najskorsiu opravu a aby si tych dvoch a im podobnych uz nestretaval ...
K tym mladym, no obavam sa, ze vdaka modernym filmom a vlastne aj modernym rozpravkam sa s takym chuliganstvom v buducnosti budeme stretavat coraz viac.
S tym presklenim Ti neporadim, ale aspon Ti poprajem co najlacnejsiu a najskorsiu opravu a aby si tych dvoch a im podobnych uz nestretaval ...