Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
-
- Junior
Re: Tonování autoskel - shrnutí str 138
dívala ses na str.138? tam jsou tuším i nějaké fotky.
-
- Junior
Takže folie už mám na autě
Kroco02: díky! využil jsem tvé nabídky
pak hodím nějaké foto.

Kroco02: díky! využil jsem tvé nabídky

pak hodím nějaké foto.
- postak
- Test driver
Zatím takto, dneska umyju, tak bude lepší. Navíc jsem fotil na automat, ten nenastavil dobrý čas a clonu
Jedná se o Suntek HP 20 celé auto.

-
- Test driver
Spravna volba 

- postak
- Test driver
Jak jsem slíbil, tak činím. Vkládám foto, snad někoho inspiruji
Miloval jsem se s ním dneska 4 hodiny. Nejdřív pořádná sprcha, pak kyblík s vodou a hodně pěny, stěrka silicone blade, pak vytření do sucha zbytků vody a nanoleštěnka od Sonaxu a bylo to
Pak následovalo krátké svezení po serpentinách kolem vody, všichni čuměli jak h..ada
jen tomu chybí ještě ta kola. Už se nemůžu dočkat na příští rok na jaro, na nové šestnáctky. Možná vám přijdu jako debil, možná jsem úchyl, ale já to auto prostě MILUJU
Myslím, že to ženě asi nevymluvím, že žárlí zbytečně 
P.S. Jak jsem již psal, jedná se o folie Suntek HP 20, tzn. 20% propustnost světla.

P.S. Jak jsem již psal, jedná se o folie Suntek HP 20, tzn. 20% propustnost světla.
Naposledy upravil(a) postak dne 23.06.2009 15:53, celkem upraveno 1 x.
- Lukas.R6
- Nováček
jedním slovem nádhera
uvažuju o zatmavení skel a toto mě hodně inspiruje
jen nevím jakou si mám dát propustnost na stejnou barvu jakou máš ty?jestli tmavší nebo světlejší odstín 

Ford focus || 1,6 74 kw/100 k Fun X 09/06 Sea Grey LPG Tartarini,Flashlube

- Radegast
- Junior
Tak se blíží sobotěnka, kdy i můj fofík dostane konečně fólie ( musím poděkovat Danistovi za organizaci
). Akorát ještě nejsem rozhodnut jakou propustnost tam dám
. Ale asi zůstanu u bezproblémových 70 ve předu a 20 nebo 35 vzadu. Konečné rozhodnutí nechám na místě až podle přiložení fólie na sklo a porovnání
.
Doufám, že to vše zítra klapne a pak sem hodím nějaký obrázek

Doufám, že to vše zítra klapne a pak sem hodím nějaký obrázek

FoFo II Combi Ghia 1,6 TDCi 80kW Dark Grey 05/2005

- Radegast
- Junior
Tak jsem se taky konečně po sobotní akci ( oslava 55 tin na které se opékalo selátko) dostal k počítači. Kluk co to dělá je opraddu v pohodě. Akorát v sobotu lilo od rána, takže jsem neměl nějakou chuť zkoušet tmavost jednotlivých fólií přiložením ke sklu a po doporučení od fóliáře jsem dal 70-20-20. (stejně jsem byl v duchu rozhodnut to takhle mít).
Jinak používá fólie Global: http://www.autofolie-llumar.cz/autofolie-global
Co jsem to kontroloval tak je to všudé pěkně přilepené a nikde nic neodstává a v autě je to hned úplně něco jiného. Prozatím ještě pořádně nezasvítilo slunko abych to zhodnotil jestli ta 70 vepředu bude stačit ( ale aspoň jsem předpisovej
). Až umyju auto ( mám ho zasviněné protože jsme hned od něj jeli kus cesty na to prasátko) tak nahodím fotky pro vaši představu.
Kdyby chtěl někdo kontakt, tak není problém. Borec se tím živí profesionálně a říkal že má stále plno na tři týdny dopředu
.
Jinak používá fólie Global: http://www.autofolie-llumar.cz/autofolie-global
Co jsem to kontroloval tak je to všudé pěkně přilepené a nikde nic neodstává a v autě je to hned úplně něco jiného. Prozatím ještě pořádně nezasvítilo slunko abych to zhodnotil jestli ta 70 vepředu bude stačit ( ale aspoň jsem předpisovej

Kdyby chtěl někdo kontakt, tak není problém. Borec se tím živí profesionálně a říkal že má stále plno na tři týdny dopředu

Radegast píše: ( ale aspoň jsem předpisovej).

-
- Nováček
jakou propustnost svetla maji skla z vyroby?
a jakou propustnost maji zatmavena skla z vyroby (tj. ta sada Privacy na zadnich dverich a zadnim skle)?
Tusite nekdo?
a jakou propustnost maji zatmavena skla z vyroby (tj. ta sada Privacy na zadnich dverich a zadnim skle)?
Tusite nekdo?
-
- Nováček
Asi budu nezvanej vetrelec v tomhle vlaknu, ale jsem sam, kterymu hodne tmava skla pripadaj zevnitr deprimujici? 
Dnes jsem sedel ve focusu s tonovanyma sklama uz z vyroby (zadni dvere + zadni skla) a na zadnich sedadlech jsem si v dnesnim destivem pocasi pripadal jak potmě.
Verim ze v lete za slunicka to svou sluzbu splni, ale co kdyz slunce neni, to vam to nikomu nevadi?

Dnes jsem sedel ve focusu s tonovanyma sklama uz z vyroby (zadni dvere + zadni skla) a na zadnich sedadlech jsem si v dnesnim destivem pocasi pripadal jak potmě.
Verim ze v lete za slunicka to svou sluzbu splni, ale co kdyz slunce neni, to vam to nikomu nevadi?
- Radegast
- Junior
Protože mi to nedalo (když už jsem šel dopředu s takovou propustností a ještě bych neměl být v pohoděWolf2 píše:Radegast píše: ( ale aspoň jsem předpisovej).
![]()
![]()
![]()
myslíš
![]()
![]()
Jelikož máš skla tónovaný od výroby ,tak podle předpisů tam nesmíš dát nic ,ani tu tvoji 70% fólii
![]()
Ale předpisy jsou jedna věc a v reálu je to druhá věc.

Dobrý den, pane Nytro,
z výroby jsou skla tonovana max do 10 %
S pozdravem
FORD MOTOR COMPANY, s.r.o.
Karel Majer
infolinka: 800 555 109
e-mail: kmajer@ford.com
Takže na štítkách i kartičce mám uvednou propustnost na předních oknech 75%.
Nevím jak se to počítá dohromady s tím zatmavením oken do 10% které píšou z Fordu. Ale doufám, že bych při dobré vůli to 30% zatmavení ve předu ukecal i na STK

- honza85
- Nováček
Mate nekdo zkusenosti s autofóliemi ASWF? Nasel jsem je napr. zde http://www.autofolie-levne.cz a vypadaji docela levne.
Ford Focus kombi 2003, 1.6 74 kW, modrá met.

- postak
- Test driver
Myslím, že je to o zvyku, a taky podle toho, co od toho očekáváš. Já šel do 20% od Sunteku, zvenku to vypadá tmavé docela dost, ale když sedíš vevnitř, tak o tmě se nedá vůbec mluvit. Myslím, že jde taky o to, od jaké firmy folie použiješ. Suntek (nevím jak jiné firmy) má právě dobrou světlost zevnitř tzn. že zvenku je to tmavé, ale uvnitř se dá dívat ven hodně dobře.cartas píše:Asi budu nezvanej vetrelec v tomhle vlaknu, ale jsem sam, kterymu hodne tmava skla pripadaj zevnitr deprimujici?
-
- Nováček
Dik za nazor, asi je to fakt o osobnim vkusu. Nevim jak folie, ja sedel u autosalonu uvnitr origo tonovanych skel. Je fakt ze bylo pod mrakem (jenze to je 3/4 roku) a vzadu jsem se fakt necitil.
Samozrejme za slunicka to bude ok, zvenci to vypada dobre, ale nakonec jsem si to do auta neobjednal
Samozrejme za slunicka to bude ok, zvenci to vypada dobre, ale nakonec jsem si to do auta neobjednal