Ja som isiel vcera (pondelok) z Karlovky a za hodinu som len vychadzal zo Zlatych Pieskov, heh (chcel som ist mimo dialnice). Pohynal som sa tiez okolo 16:00
  Ja som isiel vcera (pondelok) z Karlovky a za hodinu som len vychadzal zo Zlatych Pieskov, heh (chcel som ist mimo dialnice). Pohynal som sa tiez okolo 16:00  A nebol piatok
 A nebol piatok  

Ja som isiel vcera (pondelok) z Karlovky a za hodinu som len vychadzal zo Zlatych Pieskov, heh (chcel som ist mimo dialnice). Pohynal som sa tiez okolo 16:00
  Ja som isiel vcera (pondelok) z Karlovky a za hodinu som len vychadzal zo Zlatych Pieskov, heh (chcel som ist mimo dialnice). Pohynal som sa tiez okolo 16:00  A nebol piatok
 A nebol piatok  

...
 ...

), takze predpokladam, ze sa to podari do 15:00 dojst.Snazim sa byt spisovny ako hovado.
 ), takze predpokladam, ze sa to podari do 15:00 dojst.Snazim sa byt spisovny ako hovado. 

. Zatim jsem tam byl jen jednou a to nebyl cas ani na jeden kousek. Ale rad vyzkousim neco noveho
 . Zatim jsem tam byl jen jednou a to nebyl cas ani na jeden kousek. Ale rad vyzkousim neco noveho  ...
 ...

Sice ako tak dumam, nemam stan ani pozicany
  Sice ako tak dumam, nemam stan ani pozicany   

. Jinak postaral se nekdo o tu rezervaci? Ma u me pivko
. Jinak postaral se nekdo o tu rezervaci? Ma u me pivko 

Ahojte zajtra.
 Ahojte zajtra. 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host