akoze nestalo to par korun a moja poistka havariu na okruhu nehradi

howgh

to asi nikohokillerhammer píše:moja poistka havariu na okruhu nehradi

Bohuzial nemam Skyline, nick si nechavam lebo ma pod nim poznaju z inych serverov, ale asi ho radsej zmenim, aby nemiatol. Mam obycajny Focus I. 1.6 5-dv., bez tuningu na 15" hlinikoch, len sa mi nejak nedari nastavit podpis a avatar...misoo píše:ak sa tvoj dopravny prostriedok zhoduje s tvojim nickom a previezol by si ma na sedadle spolujazdca, pridem si rad dodrbat gumy !!SkylineGT-R píše:Ahoj,
hned by som sa k vam pridal, len auta mi je trochu luto. Mam uplne nove Bridgstony. Ale okruh je droga, vcera som bol jazdit v Sosnovej na Autocar day a super zazitok. Dovtedy sa este ucite ozvem aky sa rozhodnem ist.

Podla mna je v dazdi na okruhu zabava, zvlast s motorom 1.6, ktory mam javcedula píše:TJ, vyborne video, chcelo by to este nieco viac, ale aj toto je super
no a pozeral som nejaku dlhodobu predpoved (aj ked 10 dni je este dost vela), ale predpoveda sa dazd, burky, 27 stupnov...dufam, ze sa meteorologovia myliaja nechcem dazd

neeeee
 Jazdil som v Sosnovej na vode a bola to velka sranda, ovela viac si uzijes typicky focusacky "lift-off oversteer" a zaroven som nebol frustrovany z nedostatku vykonu. Naviac pomerne mäkky seriovy podvozok a uzke gumy 195 boli na vode rychlejsie ako ovela sportovejsie auta. S autom sa da viac hrat a v bezpecnejsich rychlostiach, nehovoriac o tom, ze som odchadzal s pouzitelnymi gumami aj po 40 minutach ostreho jazdenia
 Jazdil som v Sosnovej na vode a bola to velka sranda, ovela viac si uzijes typicky focusacky "lift-off oversteer" a zaroven som nebol frustrovany z nedostatku vykonu. Naviac pomerne mäkky seriovy podvozok a uzke gumy 195 boli na vode rychlejsie ako ovela sportovejsie auta. S autom sa da viac hrat a v bezpecnejsich rychlostiach, nehovoriac o tom, ze som odchadzal s pouzitelnymi gumami aj po 40 minutach ostreho jazdenia  

Jak na forumSkylineGT-R píše:len sa mi nejak nedari nastavit podpis a avatar...

aj ked momentalne to vyzera ze asi nepojdem...
 aj ked momentalne to vyzera ze asi nepojdem...   

naopak, ked by prsalo, mrholilo, zabavnejsiu jazdu by to vytvorilo !!
 naopak, ked by prsalo, mrholilo, zabavnejsiu jazdu by to vytvorilo !!  

toto si treba napisat na listok a mat so sebou v aute !!!risomas píše:Add 5000E vagy a kulcsot a kocsiba.

kartou sa da platit v madarsku 100% aj debetnou (visa electron) len aby tam mali terminalTripleJay píše:oki, nieco k veci a prakticke? AKo peniaze? Berete eura, forinty, da sa platit kartou (pre mna asi ideal), ak sa neda, kolko si berete?

staci potvrdenka skade si kupil znamku (z internetu pride mejlom)
 staci potvrdenka skade si kupil znamku (z internetu pride mejlom)  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů