Né a né a né a basta.pavelk píše:to Mošák: já chci do baráčku
Takový prasečinky si nechej na doma.
A říkal jsem ti že se tam nekouří.

No to bych řekl, nevím kolik času zabere vyrobit takovou koncovku s láskou pro kamaráda, ale tenhle čas byl zbytečný a ještě bude při předělávce. Pavelk, promiň, ale tvá reakce na výsledek špatné objednávky by vytočila i mně. Ještě, že to není tak vážné jak to vypadá.romosch píše: A nenasral jsi mě,jen jsi mne nechutně vytočil

pelen píše:to pavelk:
Ja jsem si doted myslel, ze tu jsou alespon trochu s technickym myslenim. Kdyz si objednavam napriklad koncovku vyfuku, tak vzdy pripojim vnejsi prumer sveho vyfuku, i kdyby to melo byt 100x opakovane. Obycejne skolni pravitko nebo krejcovsky metr se doma vzdy najde.
Chudak romosch, k vyrobe koncovek byl vyhecovan a ted ma kvuli takove blbine jen starosti.
 Sám jsem romoschovi dodal technickou dokumentaci rozměrů výfuku.
 Sám jsem romoschovi dodal technickou dokumentaci rozměrů výfuku.  Sice to bylo jako od žáka pomocné školy,
  Sice to bylo jako od žáka pomocné školy,  ale romosch se v ní zorientoval a koncovka sedla na desetiny milimetru
  ale romosch se v ní zorientoval a koncovka sedla na desetiny milimetru   

Akorát mně zaráží že já mám vnější průměr 48 mm a tady čtu 53 mm. Holt asi lepší kchár 1,8
  Akorát mně zaráží že já mám vnější průměr 48 mm a tady čtu 53 mm. Holt asi lepší kchár 1,8 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host