A tak si dovoluji založit vlákno, kde bych vás požádal o tipy. Nebudu tu psát, že jenom Prahu, jelikož tam se já nacházím
 ...možná se informace hodí každému...díky
 že furt jen umývám auto. Tak jsem vyzkoušel ruční mytí WAPkou na jedné Shellce ve Zlíně a můžu říct, že paráda. Pohodlné, rychlé a levné
  že furt jen umývám auto. Tak jsem vyzkoušel ruční mytí WAPkou na jedné Shellce ve Zlíně a můžu říct, že paráda. Pohodlné, rychlé a levné  A auto se myje mnohem lépe a důkladněji.
 A auto se myje mnohem lépe a důkladněji. (zástěrky, podběhy ..).
 (zástěrky, podběhy ..).
 Ale já tam vždycky naházim aspoň 50-60 kč...nejdřív to jen opláchnu, pak to beru párkrát kartáčem s tim čampónem a pak ještě další opláchnutí.
 Ale já tam vždycky naházim aspoň 50-60 kč...nejdřív to jen opláchnu, pak to beru párkrát kartáčem s tim čampónem a pak ještě další opláchnutí. ...ale tu nikdy, mě stačí už slyšet jenom jak do toho ty kartáče mlátěj..brrr.
 ...ale tu nikdy, mě stačí už slyšet jenom jak do toho ty kartáče mlátěj..brrr.

Tak som odvtedy chodil na omv, kde na to kaslu. Teraz mam vlastnu vapku a do rucnej mycky chodim len cez zimu.
  Tak som odvtedy chodil na omv, kde na to kaslu. Teraz mam vlastnu vapku a do rucnej mycky chodim len cez zimu.

Na můj účel to stačilo, ale nechápu jak se s tím někdo může klasicky umýt auto.
  Na můj účel to stačilo, ale nechápu jak se s tím někdo může klasicky umýt auto.
 Je třeba si ale přepnout na vodu se šamponem
 Je třeba si ale přepnout na vodu se šamponem  ... nastříkám to na celé auto a pak k tomu vytahnu vlastní houbu (ten jejich kartáč používám jen na spodní část auta a kola) a šampon trošku "rozšudlím" houbou po autě - pak už jen oplachuji vodou
 ... nastříkám to na celé auto a pak k tomu vytahnu vlastní houbu (ten jejich kartáč používám jen na spodní část auta a kola) a šampon trošku "rozšudlím" houbou po autě - pak už jen oplachuji vodou 

, která je na pumpě Šafránka na Jeremiášové v P-5, naproti Autec Nissan směrem do centra. Mytí probíhá jen s pomocí trysek bez jakéhokoli dotyku a nej program je za 160,- a umyje celkem fajn, ale mě jde hlavně o sůl ze spodku auta atp. Wapku tam mají taky, za 10 Kč celkem dost minut a navíc je v ní teplá voda, takže to jde všechno o dost lépe
 , která je na pumpě Šafránka na Jeremiášové v P-5, naproti Autec Nissan směrem do centra. Mytí probíhá jen s pomocí trysek bez jakéhokoli dotyku a nej program je za 160,- a umyje celkem fajn, ale mě jde hlavně o sůl ze spodku auta atp. Wapku tam mají taky, za 10 Kč celkem dost minut a navíc je v ní teplá voda, takže to jde všechno o dost lépe 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů