To musi tahat ako o zivot.
Meranie vykonu auta - Hlasovanie
- Ondro
- Junior

Re: Meranie vykonu auta - Hlasovanie
Ne_RAY: tak to je krasa
Ford Focus 1,8 TDCi 85 kW - kombi, tango metla, Trend X, pružiny Eibach

galeria - https://www.facebook.com/p.php?i=1652257 ... 5CAFTF6ZR3
pre otvorenie - 2 x klik na fotku

- killerhammer
- Test driver

myslis tych prvych 500 otacok nad 2 tisic
peace
peace
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak ja sa tu cely den kontrolujem a ty takto... ts ts...killerhammer píše:myslis tych prvych 500 otacok nad 2 tisic![]()
![]()
peace
-
Ne_RAY
- Pokročilý

killerhammer píše:myslis tych prvych 500 otacok nad 2 tisic![]()
![]()
peace
prid stym autobusom na okruh a mozeme sa ponahanat, len tam pisu ze sa nemozu pozivat alkoholicke napoje na okruhu
peace
- killerhammer
- Test driver

prosim ta, mna da dole aj agresivny 1.6-tkar 
focus bojovnici bojujte o svoju cest a znacku ford focus
focus bojovnici bojujte o svoju cest a znacku ford focus
- Ondro
- Junior

KH: Mondeo je slusna krava, ale ze by ti dal dole 1,6 ? To sa mi nezda.
Mondeo je tazke na predok, ale zase ma vyhodu vykonu a tocaku. V zakrute sa ti mozno 1,6 nalepi na rit ale vo vyjazde mu zdrhnes ako nic.
Tam kde nase Focusy pluju ventily z vyfuku sa Mondeo len rozbieha. mal som moznost zatah vyse 200 koni v blbom SUV a miestami som mal fakt pocit, ze ja s anevrham do tych zakrut tak to SUV. Co musi potom robit Mondeo - je nizsie, lepsi podvozok ako SUV (aj ked tam bol sportovy paket).
Ty vletis do zakruty so zapnutym ESP a len drzis knedlu vo vyjazde - elektronika pekne fici za teba, nestracas na trakcii, nepretahujes sa s volantom a ides. Ja ked vletim s mojim Fofom rychlo do zakruty - preserem to, tak krasne po predku idem von zo zakruty, v zavilosti od rychlosti ti moze pomoct trochu rucna - iba slabo pribrzdis zadok, ziaden smyk alebo musim prudko ubrat plyn a potom zase knedla. Tu to elektronika viac menej urobi za teba.
Alebo sa mylim ?
Mondeo je tazke na predok, ale zase ma vyhodu vykonu a tocaku. V zakrute sa ti mozno 1,6 nalepi na rit ale vo vyjazde mu zdrhnes ako nic.
Tam kde nase Focusy pluju ventily z vyfuku sa Mondeo len rozbieha. mal som moznost zatah vyse 200 koni v blbom SUV a miestami som mal fakt pocit, ze ja s anevrham do tych zakrut tak to SUV. Co musi potom robit Mondeo - je nizsie, lepsi podvozok ako SUV (aj ked tam bol sportovy paket).
Ty vletis do zakruty so zapnutym ESP a len drzis knedlu vo vyjazde - elektronika pekne fici za teba, nestracas na trakcii, nepretahujes sa s volantom a ides. Ja ked vletim s mojim Fofom rychlo do zakruty - preserem to, tak krasne po predku idem von zo zakruty, v zavilosti od rychlosti ti moze pomoct trochu rucna - iba slabo pribrzdis zadok, ziaden smyk alebo musim prudko ubrat plyn a potom zase knedla. Tu to elektronika viac menej urobi za teba.
Alebo sa mylim ?
Ford Focus 1,8 TDCi 85 kW - kombi, tango metla, Trend X, pružiny Eibach

- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tiez si myslim, ze na euroringu by nas KH spravil jak male deti. ved to zas nejaka dodavka ktora musi ist v zakrutach max 60kmh
mozno neprejde sikanu v 80kmh, ale "iba" v 70kmh a ostatny okruh pojde bud rovnako o dost rychlejsie.
- killerhammer
- Test driver

muselo by byt veeeeeeeela dlhych roviniek aby sa +60kW prejavilo voci 1.6 a to zialbohu na euroringu nie je 
mondeo je velke a tazke, potrebuje dost casu na pozbieranie z ostrej zakruty, kde musi ist hodne pod limity lahsieho a lepsie vyvazeneho focusa (20-30 km/h podla ostrosti zakruty)
mondeo je na dialnice nie na okruh
nema zmysel ho na okruhu trapit, ale tych 30 minut ak sa naozaj kupuju zetony si viem predstavit jednu propagacnu jazdu
mondeo je velke a tazke, potrebuje dost casu na pozbieranie z ostrej zakruty, kde musi ist hodne pod limity lahsieho a lepsie vyvazeneho focusa (20-30 km/h podla ostrosti zakruty)
mondeo je na dialnice nie na okruh
nema zmysel ho na okruhu trapit, ale tych 30 minut ak sa naozaj kupuju zetony si viem predstavit jednu propagacnu jazdu
- killerhammer
- Test driver

je to klasika, subjektivny pocit, to iste som pocitoval s mondeom aj ja. je to preto, ze v aute posobia vacsie odstredive sily, mas teda pocit, ze ides "ostrejsie" ako na focuse.Ondro píše:mal som moznost zatah vyse 200 koni v blbom SUV a miestami som mal fakt pocit, ze ja s anevrham do tych zakrut tak to SUV
lenze ja som mal moznost denne mondeo a focus dlho porovnavat, staci ked pozries na tacho alebo GPS a hned zistis, ze s focusom sa vrhas do zakrut ovela ostrejsie a pritom sa citis ovela bezpecnejsie
- killerhammer
- Test driver

este posledna vec, ja rad jazdim na aute kvoli radosti.
s focusom bola radost jazdit horske prechody.
ostre zakruty akoby ta vtahovali dovnutra. citil si ten brutalny grip (18" ST kolecka)
na mondeu sa jazda v zakrutach ihned meni na nocnu moru, citis ako sa auto trapi, lieta z kraja na kraj
ak mas svoje mondeo rad, nebudes to jazdit
naopak na dlhych rovnych dialniciach je to jedna parada, tam citis, ze to auto je na to stvorene,
na hltanie stoviek kilometrov
ked sa pozbiera z nizkych rychlosti, akceleruje ako svina, najkrajsie rychlosti su od 160-220 km/h, kde dava naprdel skoro setkym autam ktore stretne. dizle, ci benziny, setky sa stracaju v zrkadielkach
samozrejme, vzdy sa najde nejaka chutovka na ktoru nestaci, mozebyt aj obycajny focus ST

musim sa priznat, ze ak by som isiel na okruh, jazda po dialnici do madarska by bola pre mna ovela vacsim zazitkom, ako ten 1.4 km kus zatoceneho horuceho asfaltu

s focusom bola radost jazdit horske prechody.
ostre zakruty akoby ta vtahovali dovnutra. citil si ten brutalny grip (18" ST kolecka)
na mondeu sa jazda v zakrutach ihned meni na nocnu moru, citis ako sa auto trapi, lieta z kraja na kraj
ak mas svoje mondeo rad, nebudes to jazdit
naopak na dlhych rovnych dialniciach je to jedna parada, tam citis, ze to auto je na to stvorene,
na hltanie stoviek kilometrov
ked sa pozbiera z nizkych rychlosti, akceleruje ako svina, najkrajsie rychlosti su od 160-220 km/h, kde dava naprdel skoro setkym autam ktore stretne. dizle, ci benziny, setky sa stracaju v zrkadielkach
samozrejme, vzdy sa najde nejaka chutovka na ktoru nestaci, mozebyt aj obycajny focus ST
musim sa priznat, ze ak by som isiel na okruh, jazda po dialnici do madarska by bola pre mna ovela vacsim zazitkom, ako ten 1.4 km kus zatoceneho horuceho asfaltu
-
zirafak
- Test driver

Tak,tak...Killer presne viem,o com hovori 
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ja si skor myslim, ze to ze necitis az tolko ten grip a citis ako sa auto prevaluje je logicke, je to vacsie a tazsie auto, tym padom viac filtruje veci, ale to neznamena ze to auto nejede a nezataca. len sa netreba bat ist este dalej. ked chces, mozem ta na euroringu v mondeu povozit a uvidis co dokazu biznismeni X

- bee
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
No to vis ze Ti to da do ruky, hlavne ked poistka nekryje okruh
killer je uz "kapor" 
-
Tomko
- Nováček

Takze je velka prevdepodobnost ze dojdem na Euroring aj ja, tak sa tesim ze sa povozime na okruhu uvidime ako to komu ide:D
ST zvody, ST lambda, kat-out, eibach pro-street.
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ked si dame obaja zopar poldeci, jemu to nebude vadit a mne to pojde este lepsie !bee píše:No to vis ze Ti to da do ruky, hlavne ked poistka nekryje okruhkiller je uz "kapor"