. Zatial sa nevyraba a urcite to lacne nebude (ta elektrika). A skladovanie je problem - ale aj pri vyrobe. Ved dnes sa vlastne el. energia vyraba a hned sa spotrebuvava.
. Zatial sa nevyraba a urcite to lacne nebude (ta elektrika). A skladovanie je problem - ale aj pri vyrobe. Ved dnes sa vlastne el. energia vyraba a hned sa spotrebuvava.
jj japonci su japonci, jedia na zemi a nejakymi drievkami namiesto priboru, najsexy zeny su tam oblecene jak snehuliak, topanky maju na stenach, najvacsi adrenalin v pc hrach je tam krmenie nejakej kreslenej prisery... toto fakt neni moj svet a vdakabudhovi to u nas takto nefungujevcedula píše:misoo, ale pohon nevyriesis tym, ze bude auto pekne
Darmo mozes mat krasne auto ked nepojde ... a o to islo v Eliice. Tam neriesili ako to vyzera, chceli spravit elektro auto, ktore pojde viac ako 300 a to sa im podarilo. To ze auto pekne vyzera, to nemusis riesit vyvojovym teamom, tak to funguje len v Europejaponci su uplne inde ...

ale az take horuce to urcite nebude
 ale az take horuce to urcite nebude  

Lenze na rozdiel od nas oni maju opticky internet uz 15 rokov, pouzivaju mobily 4 generacie s limitom 100 Mb/s, Lexus a Infinity su u nich bezne auta a stoja tam polovicu toho, co v EU. Vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody, ci plusy a zapory...misoo píše:jj japonci su japonci, jedia na zemi a nejakymi drievkami namiesto priboru, najsexy zeny su tam oblecene jak snehuliak, topanky maju na stenach, najvacsi adrenalin v pc hrach je tam krmenie nejakej kreslenej prisery... toto fakt neni moj svet a vdakabudhovi to u nas takto nefunguje

myslis autodrom, alebo auta ktore prepravuju kolotocarov a ich kolotoce ??mik100 píše:u nas boli kolotocari tento vikend a mali tam tiez auta na elektricky pohon,neviem ci to bol plug-in

sak to, kazdopadne vratane vsetkych + a - som rad ze som tu, aj ked v xxxx slovensku...vcedula píše:Lenze na rozdiel od nas oni maju opticky internet uz 15 rokov, pouzivaju mobily 4 generacie s limitom 100 Mb/s, Lexus a Infinity su u nich bezne auta a stoja tam polovicu toho, co v EU. Vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody, ci plusy a zapory...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host