Meranie vykonu auta - Hlasovanie
- Ondro
- Junior
Re: Meranie vykonu auta - Hlasovanie
Meranie rychlost rozhodne schavlujem v centre mesta kde je vela ludi a hlavne pri skolach.
Naopak meranie na obchvate alebo mostoch povazujem za cistu buzeraciu.
Naopak meranie na obchvate alebo mostoch povazujem za cistu buzeraciu.
Ford Focus 1,8 TDCi 85 kW - kombi, tango metla, Trend X, pružiny Eibach

galeria - https://www.facebook.com/p.php?i=1652257 ... 5CAFTF6ZR3
pre otvorenie - 2 x klik na fotku

- vcedula
- .
ja viem, asi som cudny...
Ale dopreavne predpisy su na to, aby sa dodrziavali. Zobrat pravo do vlastnych ruk a chodit rychlejsie preto, lebo sa to da, to nie je spravne riesenie. A potom to tak vyzera na nasich cestach. Dost vela ludi totalne ignoruje vsetky predpisy, ma jednoducho v pazi, aj tak ho policajti nezastavia. A dalsia skupina sa odvolava na tu prvu skupinu, ze ked niektori namiesto 80 jazdia 130, tak oni mozu jazdit 100. A to je smutne, lebo clovek, ktori k tomu pristupuje zodpovedne, vyjde z toho ako najvacsi debil. Ja osobne som za to, aby sa meralo neustale a vsade. Hlavne na miestach s hustou premavkou. Stacionarne radary, pokuty domov a odoberanie vodicakov.
Bohuzial, odvtedy, co jazdim podla predpisov, sa fakt citim na ceste ohrozeny. Agresivita a bezohladnost, to je denna realita. Na Plynarenskej lavy pruh pokracuje do odbocovacieho smerom na Apollo, pravy ide rovno. Ale podaktori (a to dost vela) to cele ignoruje, pokracuje v pravom a tesne pred krizovatkou sa pichne do praveho. Lebo my stojaci v lavom odbocovacom sme tam len preto, lebo sme debili a nevieme sa tlacit. A ked na nho zatrubim, ze co robi, ze mi ma dat prednost, tak div ze mi nevynada do ko..tov, pripadne sa tvari ze som neviditelny alebo ze ma zvukotesne auto a nic nepocul.
Takyto magori nemaju co hladat na ceste. Zobrat vodicak a robit skusky znova, nech si zopakuje vsetky dopravne predpisy, ked na to zabudol. Ale ako som pisal, asi som cudny...

Ale dopreavne predpisy su na to, aby sa dodrziavali. Zobrat pravo do vlastnych ruk a chodit rychlejsie preto, lebo sa to da, to nie je spravne riesenie. A potom to tak vyzera na nasich cestach. Dost vela ludi totalne ignoruje vsetky predpisy, ma jednoducho v pazi, aj tak ho policajti nezastavia. A dalsia skupina sa odvolava na tu prvu skupinu, ze ked niektori namiesto 80 jazdia 130, tak oni mozu jazdit 100. A to je smutne, lebo clovek, ktori k tomu pristupuje zodpovedne, vyjde z toho ako najvacsi debil. Ja osobne som za to, aby sa meralo neustale a vsade. Hlavne na miestach s hustou premavkou. Stacionarne radary, pokuty domov a odoberanie vodicakov.
Bohuzial, odvtedy, co jazdim podla predpisov, sa fakt citim na ceste ohrozeny. Agresivita a bezohladnost, to je denna realita. Na Plynarenskej lavy pruh pokracuje do odbocovacieho smerom na Apollo, pravy ide rovno. Ale podaktori (a to dost vela) to cele ignoruje, pokracuje v pravom a tesne pred krizovatkou sa pichne do praveho. Lebo my stojaci v lavom odbocovacom sme tam len preto, lebo sme debili a nevieme sa tlacit. A ked na nho zatrubim, ze co robi, ze mi ma dat prednost, tak div ze mi nevynada do ko..tov, pripadne sa tvari ze som neviditelny alebo ze ma zvukotesne auto a nic nepocul.
Takyto magori nemaju co hladat na ceste. Zobrat vodicak a robit skusky znova, nech si zopakuje vsetky dopravne predpisy, ked na to zabudol. Ale ako som pisal, asi som cudny...
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- Anndy
- Test driver
A ta dilatacia - ved to je smiesne - robia ju z pomaly rok! A v lavom pruhu (smer petrzka) sa da prejst lubovolnou rychlostou - len pravy je horsie na tom (preto chodim lavym
). 60 som tam nikdy nesiel - maximalne ked to bolo rozdrbane, tak par metrov predtym - nie kilometer. Mna skor seru ludia, ktory sa jebu po obchvate stale 80-kou alebo tesne pod. Sak kua citam predpisy, nie (aspon tu cast o max. povolenych rychlostiach
)?
Apollo: tam mi pride vyhodnejsie a prednejsie dodrzat plynulost a nie predpisy. Proste idem tak ako vsetci.
Inak vcedula podla mna odrbaval - on takto nejazdi

Apollo: tam mi pride vyhodnejsie a prednejsie dodrzat plynulost a nie predpisy. Proste idem tak ako vsetci.
Inak vcedula podla mna odrbaval - on takto nejazdi

- Dzefer
- Zkušený
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
sak my vieme ako to mas vlado...
jazdis 99,99% podla predpisov, ale zakazdym tym 0,01% co si to zihnes ta chytia a cvakas... 

- Dzefer
- Zkušený
- Sasino
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
suhlasim hlavne ked uz tam je 90kaDzefer píše:nech idu 80, ale k..a v pravom!
inak tie dilatacie v smere do petrzky su prekryte asi kvoli kamionom aby sa to hned tak nedodrbalo.

je: OPEL ZIRAFA 2009 1,9 CDTi 120k
bol: FoFo II r.v 2007 1,6 Ti-VCT 115k
LFS 1:17:86
- Anndy
- Test driver
nech jazdia 90 vsade (ak sa da) alebo nech idu mestom.
- vcedula
- .
v polednom case kaslem aj na tych 0.01%. To si radsej zajdem na nejake pokojne miesto, prejdem si ho 1x podla predpisov a potom mozem ist rychlejsie. Pri mojom stasti by som fakt chytil hned radar...
Anndy: tvoj pristup je presne o tom, co som pisal. Ty sa rozhodnes, ze na moste v lavom sa moze ist aj rychlejsie, lebo je to tam lepsie. Takze pre teba platia ine predpisy ako pre inych ?
Nechem tu na vas utocit, len poukazujem na to, co som pochopil po namerani 140 na obchvate .... Policajti sa k tomu tiez postavia tak ako vy. Kazdy vodic si predpisy vyklada po svojom tak potom naco menit predpisy, ked ich kazdy porusuje. V tomto je nasa (hlavne Bratislavska) mentalita hrooozne daleko od tej rakuskej ci nemeckej. Mame sa este co ucit. A dostaneme sa tam asi len brutalnymi pokutami, ale bez vynimok, a to je problem.
Anndy: tvoj pristup je presne o tom, co som pisal. Ty sa rozhodnes, ze na moste v lavom sa moze ist aj rychlejsie, lebo je to tam lepsie. Takze pre teba platia ine predpisy ako pre inych ?
Nechem tu na vas utocit, len poukazujem na to, co som pochopil po namerani 140 na obchvate .... Policajti sa k tomu tiez postavia tak ako vy. Kazdy vodic si predpisy vyklada po svojom tak potom naco menit predpisy, ked ich kazdy porusuje. V tomto je nasa (hlavne Bratislavska) mentalita hrooozne daleko od tej rakuskej ci nemeckej. Mame sa este co ucit. A dostaneme sa tam asi len brutalnymi pokutami, ale bez vynimok, a to je problem.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
- Ondro
- Junior
Vcedula - divny urcite nie si
Tiez mam skusenost s predpisovou jazdou - citil som sa viac ohrozeny ako ked som jazdil rychlesie. Neviem ci si mal niekdy skusenost jazdit v KOsiciach. To je peklo ! Blava moze ist dakam. Tam 50 km/h rychlost plati pre dochodcov na voziku. Nie nadarmo je tam najviac vyzbieranych pokut v ramci celej republiky a su tam aj najtazsie nehody.
Anndy - vtedy na obchavte doslova penim a niekedy sa nezdrzim a dam to zprava s plnou trubou.

Tiez mam skusenost s predpisovou jazdou - citil som sa viac ohrozeny ako ked som jazdil rychlesie. Neviem ci si mal niekdy skusenost jazdit v KOsiciach. To je peklo ! Blava moze ist dakam. Tam 50 km/h rychlost plati pre dochodcov na voziku. Nie nadarmo je tam najviac vyzbieranych pokut v ramci celej republiky a su tam aj najtazsie nehody.
Anndy - vtedy na obchavte doslova penim a niekedy sa nezdrzim a dam to zprava s plnou trubou.
Ford Focus 1,8 TDCi 85 kW - kombi, tango metla, Trend X, pružiny Eibach

- killerhammer
- Test driver
ja mam kamosa co chodi predpisovo, mesto, okresky aj dialnice
ma velkeho avensisa kombi 1.8 92kW a priemernu spotrebu 6.8l/100km
jazda podla pravidiel sa urcite oplati uz len kvoli spotrebe a cistemu svedomiu
ale ked sa kuknem na vcedulaka, tak lepsia spotreba urcite nie je jeho pripad
a o jeho svedomi si netrufnem polemizovat 

ma velkeho avensisa kombi 1.8 92kW a priemernu spotrebu 6.8l/100km

jazda podla pravidiel sa urcite oplati uz len kvoli spotrebe a cistemu svedomiu

ale ked sa kuknem na vcedulaka, tak lepsia spotreba urcite nie je jeho pripad

- Anndy
- Test driver
Hovorim o tom, ze v lavom pruhu nie je dovod k 60-ke a urcite nie kilometer predtym. V pravom hej. A chodim tade tak ako zvysok - plynulost je o.k. a obvykle do tych 95-100 kmh tacho.
No jasne, ze pre mna platia vsetky tak ako aj pre ostatnych. Ale ked mas dva protichodne (plynulost premavky a rychlost) vyberam si ten vyhodnejsi pre mna
. A ked je volno, 60 tam tiez nejdem - uznavam seriem na to - vtedy si nevyberam. A ked tam idu vsetci 60 tak idem aj ja a nikoho nevyblikavam - neboj
.
Ale mas pravdu, si sa tak rozhodol a to je dobre. Ja som sa rozhodol inak a ked ma chytia tak to bude pravom, pravdepodobne. Inak zase extremne predpisy neporusujem - snazim sa teda. Najviac vsak porusujem rychlost - to asi ako vsetci ostatni. A snazim sa jazdit predvidatelne - najma smerovky pouzivam s dostatocnym predstihom
No jasne, ze pre mna platia vsetky tak ako aj pre ostatnych. Ale ked mas dva protichodne (plynulost premavky a rychlost) vyberam si ten vyhodnejsi pre mna

Ale mas pravdu, si sa tak rozhodol a to je dobre. Ja som sa rozhodol inak a ked ma chytia tak to bude pravom, pravdepodobne. Inak zase extremne predpisy neporusujem - snazim sa teda. Najviac vsak porusujem rychlost - to asi ako vsetci ostatni. A snazim sa jazdit predvidatelne - najma smerovky pouzivam s dostatocnym predstihom

Naposledy upravil(a) Anndy dne 01.06.2009 11:43, celkem upraveno 1 x.
-
- Pokročilý
jak tak na to koukám, tak 1.6 VCT je na tom líp jak 1.8 hm hm 

Nyní: Mondeo MK4 Kombi FL, 2.2 tdci 169kw,500nm, podvozek Titanium S
ex: Ford Focus 2 ST, 2008 FL, code red stage 2, mongoose, sportcat =285ps 465Nm
ex: Ford Puma 1.7 VCT, 2000
- Anndy
- Test driver
johny. len na papieri.
Naposledy upravil(a) Anndy dne 01.06.2009 11:48, celkem upraveno 3 x.
-
- Pokročilý

Nyní: Mondeo MK4 Kombi FL, 2.2 tdci 169kw,500nm, podvozek Titanium S