Auta z Dánska
-
- Nováček
Auta z Dánska
Zdravím fšecky. Máte někdo zkušenosti s FF z Dánska?
- killerhammer
- Test driver
Re: Auta z Dánska
batman tu ma fofo 2 zo svedska ale 1.8 benzin. riesi vysoku spotrebu lebo auto je flexifuel a vo svedsku asi jazdilo na etanol 
osobne by som sa auta z danska nebal, jazdi sa tam urcite opatrnejsie a po lepsich cestach ako na slovensku ci v cesku

osobne by som sa auta z danska nebal, jazdi sa tam urcite opatrnejsie a po lepsich cestach ako na slovensku ci v cesku

- tomason
- Test driver
P 206 dovoz DK auto vráceno bylo bourané ,ale vypadalo jak nové záleží kde chceš kupovat v DK nebo zde bazar či co 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
-
- Nováček
Auto je v bazaru tady, dovoz z DK. chtěl sem vědět jestli to není třeba podobné jak se Španělama, co jsem četl tady na fóru. jedná se o ff v tématu : Koupit tento FF? - Prosím o Váše názory. Omlouvám se že sem to roztáhl do dvou témat. když tak to smažu.tomason píše:P 206 dovoz DK auto vráceno bylo bourané ,ale vypadalo jak nové záleží kde chceš kupovat v DK nebo zde bazar či co
- tomason
- Test driver
no jo ,když to nikdo neviděl to auto co ti máme radit 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
-
- Nováček
je tadytomason píše:no jo ,když to nikdo neviděl to auto co ti máme radit
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... us/7076854
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No já tedy z pozice dovozce, prodejce a "šejdíře" bych řekl, že je vlastně úplně jedno odkud to auto je. Je úplně jedno, jestli jsem ho přivezl na kšeft z Německa, Španělska, Dánska, Rakouska, atd.... !! A víte proč? Protože ho dovezl český člověk pro "česky" uvažujícího člověka. Ve zkratce jde jen o cenu a perfekní, topové auto Vám nikdo neprodá za pusu. Abych uspěl, tak se podívám na Tipcars a snažím se dopasovat cenu do první stránky...další strany jsou utopie, kterou nikdo nezaplatí (tedy jen velmi málo lidí ocení kvalitu), takže jestli se tady bude dokola na fóru řešit téma kolem levně nabízených aut, tak je to jako kolo kolo kolo mlýnský. 

F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
-
- Nováček
Dík za názor, je to fakt že člověk uvidí " super " kus za pytel hrušek, zamiluje se do něho a přehlíží realitu. ta může být hodně hořká.autotiptop píše:No já tedy z pozice dovozce, prodejce a "šejdíře" bych řekl, že je vlastně úplně jedno odkud to auto je. Je úplně jedno, jestli jsem ho přivezl na kšeft z Německa, Španělska, Dánska, Rakouska, atd.... !! A víte proč? Protože ho dovezl český člověk pro "česky" uvažujícího člověka. Ve zkratce jde jen o cenu a perfekní, topové auto Vám nikdo neprodá za pusu. Abych uspěl, tak se podívám na Tipcars a snažím se dopasovat cenu do první stránky...další strany jsou utopie, kterou nikdo nezaplatí (tedy jen velmi málo lidí ocení kvalitu), takže jestli se tady bude dokola na fóru řešit téma kolem levně nabízených aut, tak je to jako kolo kolo kolo mlýnský.