To základní, co přeci jen napíšu je, že i kdyby Foki vydělal na autě 100.000,-, tak přeci nikdo nikoho opravdu nenutí si to auto kupovat.
Pravda je, že vím z několika zdrojů, že vozit auta dneska není žádná sranda a výdělky nic moc vzhledem k těm nákladům (práce, čas, materiál).
Kdyby to Fokimu stálo za to, tak může přidat, kolik času tráví v garáži, kolik na správcování fóra....že má taky rodinu.....ale nenapíše to, protože jedna nepříjemná reakce mu za to nemůže stát.....
Pan anonym si auto doveze sám, někdo jinej si ho koupí od Fokiho...pohoda, ne ?

Tak dobry pocit jsem mel a stale mam. Pri vyberu auta jsem navstevoval jeden velky nechvalne znamy autobazar a kdyz to clovek porovna tak je to neksutecny. Cpali mi auto hrozne ale fakt hrozne kvality, nic mi o nem poradne nerekli a chteli za nej daleko vic nez jsem dal za svyho FF od Fokiho. Vzdy si na to vzpomenu, kdyz navstivim najakeho kamose, ktery mi auto vidi poprvy zepta se mne za kolik jsem ho koupil. NIKDY
  Tak dobry pocit jsem mel a stale mam. Pri vyberu auta jsem navstevoval jeden velky nechvalne znamy autobazar a kdyz to clovek porovna tak je to neksutecny. Cpali mi auto hrozne ale fakt hrozne kvality, nic mi o nem poradne nerekli a chteli za nej daleko vic nez jsem dal za svyho FF od Fokiho. Vzdy si na to vzpomenu, kdyz navstivim najakeho kamose, ktery mi auto vidi poprvy zepta se mne za kolik jsem ho koupil. NIKDY  se mi jeste nestalo aby nekdo rekl - "ty vole, ten s Tebou vyjebal"!!! Spis naopak. Citim se pak jak kral
  se mi jeste nestalo aby nekdo rekl - "ty vole, ten s Tebou vyjebal"!!! Spis naopak. Citim se pak jak kral 

.Asi mu došly argumenty podložené přesnými výpočty
 .Asi mu došly argumenty podložené přesnými výpočty 
 Eibach,Green Twister....
 Eibach,Green Twister....