Nazdar, nemáte někdo zkušenosti s nákupem zboží ze zahraničí??? konkrétně z USA
http://www.focussport.com Maj tu báječný věci,a nýbrž se mi odporoučel výfuk,už byl děda a tak si řek že když už jsem 300km od domova tak proč by neprask a aby to mělo šťávu tak rovnou neulítnul,už to muselo bejt fakt síla když ho ani neudrželi packy co dou do tech gumovejch držáků

Takže jsem si nechal u nejbližšího servisu navařit koncovku ze subaru(měli tam starou)abych aspoň dojel domů. Zbyl mi tam totiž jenom katalizátor,a fakt se nedalo dál pokračovat,strašnej řev

(neni nad to vyhodit 1500 za nic)aspon jsem dojel domů. No a ted tam potřebuju neco novího. Líbí se mi komplet vejfuk od amíků(bez svodů) by mě vyšel na 11000kč s DPH a Clem(podle mě velice slušná cena).Problém je v dopravě,za tu si naučtujou cca 15000kč,což mě fakt dostalo:(:( Takže jestli nevíte jak to udělat jinak?? aby to nebyla taková pecka,nebo jestli se někdo nehodláte podívat do UsA že byste mi ho přivezli

Jinak ten starej vejfuk jsem v garáži rozřezal(šlo to jako papír,ani ty 2vrstvy už tam nebyali)a docela jsem čuměl co je vevnitř,tak to nafotím ať se podělím(výrobní cena cca 100kč(podlě mě)