Problemy s centralem
- Moof
- Pokročilý
Re: Problé z centrálem
Baterka tam byla CR2032 a tu jsem tam dal,pojistky jsem kontroloval,i motorový jsem kontroloval a vše bylo v pořádku,ovladače jsou pořád hluchý a vnitřek klíče je taky čistý.
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Asi to bude hlupost ale skusim to.Dialkove co som si vsimol nefunguje na miestach kde ja toho vela vo vzduchu,mam namysli wifi,rozne vysielace atd...kolega u nas pred zavodom vobec nezamkne na dialku a inak mu vsade bez problemou ide..
-
Centrál mě taky nefungoval, chyběl v autě přijímač centr. ovládání.Ale to asi nebude tvůj problém.
- Misty
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
to hubi: A kde se ten přijímač centrálního zamykání a odemykání nachází? (Nejlíp fotka)
- Damon
- Test driver
Re: Problemy s centralem
Sloučení témat 

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Parťák
- Nováček
Mám pro vás jednu hádanku. Při zamčení dálkou na orig. klíči, dálkou na přikoupeném alarmu, manuálně klíčem v zámku i zatlačením čudlíku zevnitř dveří řidiče se auto zamkne a hned odemkne, alarm se přitom zapne. Zamknout auto jde jen čudlíkem dveří spolujezdce nebo klíčem přímo v zámku těchto dveří (a to ještě ne vždy). Pojistky č. 37 a 38 jsou OK, č. 63 jsem nenašel, ale měla by taky být OK, když centrál od dveří spolujezdce funguje. Když už jsem vzdal naději, že na to přijdu sám a budu muset do servisu, tak to zase začalo běhat tak jak má. Co to mohlo být? A může se to opakovat? Děsím se toho, že někde auto krásně zamknu a ono se po čase zase samo otevře
. Potřebuju naději....
.

-
- Nováček
Dobrý den,netuší prosím někdo jestli jdou dráty z modulu přes pojistky přímo do motorku zadních dveří,nebo jestli je tam ještě někde relé a kde?Pojistky všechny OK i ze zadu panelu, na modulu se 12 V objeví když zmáčknu DO zadních dveří,ale na konektoru u motorku to už nemám 

- Gromin
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problemy s centralem- samozamykání
Zdravím,
mám jenom takovou připomínku- během této zimy se mi stalo při nejtužších mrazech, že se mi auto za jízdy samo zamklo. Problém byl pouze když bylo cca -20st.C. Můj kolega mi pověděl svůj zážitek s Mondeem rv. 98, kdy se mu při škrabání předního skla auto samo zamklo (motor nastartovaný, klíčky uvnitř, jen škrabka v ruce). Naštěstí byl u domova, kde měl druhý klíč. Od té doby raději v zimě nechávám nastevřené dveře když škrabu a nebo startuji až po oškrabání (klíče v kapse).
Přeji mnoho šťastných kilometrů.
mám jenom takovou připomínku- během této zimy se mi stalo při nejtužších mrazech, že se mi auto za jízdy samo zamklo. Problém byl pouze když bylo cca -20st.C. Můj kolega mi pověděl svůj zážitek s Mondeem rv. 98, kdy se mu při škrabání předního skla auto samo zamklo (motor nastartovaný, klíčky uvnitř, jen škrabka v ruce). Naštěstí byl u domova, kde měl druhý klíč. Od té doby raději v zimě nechávám nastevřené dveře když škrabu a nebo startuji až po oškrabání (klíče v kapse).
Přeji mnoho šťastných kilometrů.