Má někdo s těmito, nebo podobnými podložkami zkušenost ?? Popřípadě poradíte jakou max. šířku podložek je možné pod kola namontovat ??
Moc děkuji za rady a tipy .
PS : omlouvám se , jestli se to tady už někde řešilo - hledal jsem, ovšem nenašel

Hmm zamysli sa - ak máš normálne štifty trčiace od dosadacej plochy brzd. kotúča a disku nejakú vzdialenosť - presne potrebnú!!! na bezpečný prenos síl pri všetkých štandardných jazdných situáciách - tak ak tam dáš trebárs 8mm "podložku" tak ti možno budú držať povedzme na jednom dvoch či trebárs i troch závitoch. Máš dojem, že by boli schopné uniesť a vydržať všetky sily/zákruty, nerovnosti, brzdenie, zrýchľovanie/? Určite nie.ihrdlick píše:Kolega mi říkal, že když si nechám uříznout staré brzdové kotouče, tak mám přesné 8mm podložky nebo kolik to tam vyjde. Co vy na to ???
daji se dat folie , ale pokud se daji sirsi podlozky dostanou zahul loziska , kdysi jsem videl VW G1 udelanou od riegera , roztazena o cca 20cm , nevim jestli origo rieger nemel jinou napravu , kazdopadne zde byly podlozky cca tech 20cm , k tomu mel paprskova kola , takze byl pekne videt ten valecybuba píše:Možná je to hloupost, ale také s ohledem na praktičnost si myslím, že při použití podložek (a tudíž více "vystrčených" kolech) budou dostávat pěkně zabrat lemy (hrany) blatníků od posypu, kamínků apod.
A na toto som zabudol - ale samozrejme je to tak - všetko so všetkým súvisí.foki píše: to ihrdlick : kolo drzi na stredove dire , pokud ji tim ze das cast kotouce ztratis , tak sice kolo bude pritahle ale na strih bude drzet jen na steftech .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů