Video v DENSO navigaci Mondeo,Focus,C-Max
- 
				Uřvanej
- Pokročilý 
Re: Video v Mondeu
Samozřejmě,ale nevím jaký,koukal jsem na netu ale nenašel jsem žádný cenově přijatelný,pokud by jsi nějaký našel dej vědět,samozřejmě musí být napájen 12v,myslel jsem maximálně do dvou tisíc.Jo a jinak kucíííí a holkííííí,tahle vychytávka jde udělat i do Fočusů,tead pokud v nich máte DENSO navigaci a VISTEON monitor.Převážně se to montovalo do vozů Mondeo,Focus C-MAX a S-MAXů

- 
				m.a.x.i.m.u.s
- Zkušený 
Hned jak jsem to tady četl tak jsem se díval po přenosných DVD přehrávačích do auta a bazarový do 1500,- se dá sehnat.
Jak tu bude návod tak asi zkusím sehnat klidně nejaký s rozbitým LCD, protože by se stejně vozil jenom v kufru

Jak tu bude návod tak asi zkusím sehnat klidně nejaký s rozbitým LCD, protože by se stejně vozil jenom v kufru

Ex ST220 model 2004
						- 
				Uřvanej
- Pokročilý 
Maxime,pošli mi odkaz na nějaký,já našel samé za tři a více tisíc
Samozřejmě v kaslíku spolujezdce a nebo v kaslíku co máš upřostřed auta pod loketní opěrkou.Ale to bych moc nedoporučoval,jelikož mám špatné skušenosti se stojatými mechanikami,skáče a zasekává se obraz.

Samozřejmě v kaslíku spolujezdce a nebo v kaslíku co máš upřostřed auta pod loketní opěrkou.Ale to bych moc nedoporučoval,jelikož mám špatné skušenosti se stojatými mechanikami,skáče a zasekává se obraz.
					Naposledy upravil(a) Uřvanej dne 16.04.2009 19:51, celkem upraveno 1 x.

- Kóťa
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
To by snad bylo lepší v přihrádce u spolujezdce,ne?

- 
				m.a.x.i.m.u.s
- Zkušený 
http://www.zbozi.cz/?sId=sjiII8dEo73Y&q ... expanded=0
To by se vidělo podle typu a velikosti. Některé přehrávače mají u sebe infraport na kabelu, aby jsi to mohl ovládal z interiéru a přehrávač mít třeba v kufru.

To by se vidělo podle typu a velikosti. Některé přehrávače mají u sebe infraport na kabelu, aby jsi to mohl ovládal z interiéru a přehrávač mít třeba v kufru.
Ex ST220 model 2004
						- Kóťa
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
To už mě pak přijde lepší si snad za trojku koupit fakt pěknej přenosnej i s dvb-t příjmem...Ale je to zase cajk na palubce a kabeláž...Počkám Uřvanej na Tebe jak to vykoumáš!   Držím palce!!!!
  Držím palce!!!!

Držím palce!!!!
  Držím palce!!!!- 
				m.a.x.i.m.u.s
- Zkušený 
Na palubku bych to nikdy nedával. Buď kufr, nebo kastlík a to tam můžeš dát cokoliv.
TV je o ničem (aspoň analog), protože jsem ji měl v minulém autě a signál slabota...

TV je o ničem (aspoň analog), protože jsem ji měl v minulém autě a signál slabota...
Ex ST220 model 2004
						- jama
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
no ahoj, tak ja sa priklanam k tomu co nasiel maximus ale urval by som z toho to lcd  aj tak to stoji za tych 700kč
 aj tak to stoji za tych 700kč  ... alebo potom tak ako to maximus povedal zohnat prenosne dvd s pokazenym LCD, ktory odoperujeme
 ... alebo potom tak ako to maximus povedal zohnat prenosne dvd s pokazenym LCD, ktory odoperujeme  .... a ako umiestnenie sa mi najviac paci kastlik pred spolujazdcom ...
 .... a ako umiestnenie sa mi najviac paci kastlik pred spolujazdcom ...
myslim ze ked to urvanej doladi tak si u neho spravime vikendovy sraz kde to budeme spolocne montovat do vsetkych aut

aj tak to stoji za tych 700kč
 aj tak to stoji za tych 700kč  ... alebo potom tak ako to maximus povedal zohnat prenosne dvd s pokazenym LCD, ktory odoperujeme
 ... alebo potom tak ako to maximus povedal zohnat prenosne dvd s pokazenym LCD, ktory odoperujeme  .... a ako umiestnenie sa mi najviac paci kastlik pred spolujazdcom ...
 .... a ako umiestnenie sa mi najviac paci kastlik pred spolujazdcom ...myslim ze ked to urvanej doladi tak si u neho spravime vikendovy sraz kde to budeme spolocne montovat do vsetkych aut

FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005

- Kóťa
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
To by nebyl špatněj nápad....  Nakoupíme pívo atd.
  Nakoupíme pívo atd.  

Pokud by byl v přihrádce u spolujezdce,tak by byla rychlá výměna dvd a i kabeláž by se nemusela tahat dozadu....

Nakoupíme pívo atd.
  Nakoupíme pívo atd.  
 Pokud by byl v přihrádce u spolujezdce,tak by byla rychlá výměna dvd a i kabeláž by se nemusela tahat dozadu....
- 
				Uřvanej
- Pokročilý 
Kucíí,tak sraz není problem,ba naopak,GINES přiveze pípu a soudek rovnou od zdroje,teda PRAZDROJE,no a co se týče té mechaniky,tak nevěšte hlavu,zítra se jdu po nějaké poohlédnout,koukal jsem že mechanika s  DVB-Téčkem je levnější než samotná,no uvidíme a hned poreferuji. 

- 
				gines
- Zkušený 
- Kontaktovat uživatele:
jo tak popít by se vám chtělo (hlavně)....

- 
				Uřvanej
- Pokročilý 
Čaudí kucííí,tak dnes jsem zase malinko pokročil,vytáhl jsem si sinchovou přípravu,vykuchal jsem konektory vepředu,jelikož si myslím že je to pro nás všechny rozumější,než vše tahat do kufru a zpět.Zítra si jedu pro DVD mechaniku,zatím to bude chodit na mechanické přepínání,ve čtvrtek by mi měl přijít přepínač,tak jsem zvědav a hned jak to zapojím tak poreferuji,pokud by jste chtěl být někdo rychlejší,můžu začít radit.  

- 
				m.a.x.i.m.u.s
- Zkušený 
- 
				Uřvanej
- Pokročilý 
Klucíííí,je to strašně jednoduché,

Naposledy upravil(a) Uřvanej dne 09.05.2010 06:59, celkem upraveno 1 x.

- 
				m.a.x.i.m.u.s
- Zkušený