Prestal mi fungovat zamek zadnich dveri. Podezreni jsem mel na napadeni. Dnes jsem ho nechal opravit u profiku v Odrach:
http://www.zamkyklice.wz.cz/
Diagnostika byla nasledujici:
Zamky Fordu jsou jemne mechanismy s radou malych a tenkych plechovych stavitek. Jejich nepatrna vybrani se casem osouchaji a zamek prestane pracovat. Ve firme jsou na ty zamky perfektne pripraveni, videl jsem tech stavitek cca 3 kg.
Oprava trvala 45 minut - mam nova stavitka v celem zamku. Tesneni jsem vyrezal z podlozky pod mys.
Zámky dveří
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- NEEO
- Test driver
Re: Zámky dveří
Když se to umí je to sranda.
jsi machr

- postak
- Test driver
U FoFo I a všech Fordů, které používaly klíče připomínající tyčinku na šťourání do ucha s tím mají problémy. Mám služebního Transita rv. 01, mám už za těch 8 let asi 7 klíč (každý zhruba 2500 kč) a asi 3x měněné šoupátka v zámku u řidiče, 1x měněná spínací skříňka. Největší sranda je, že kterýmkoliv klíčem, jde zamknout kterékoliv auto. Jestli máte někdo možnost, vyzkoušejte. Otec měl Ford Mondeo rv. 98 a zamknul mi Transita, stejně tak jsem já svým klíčem zamknul jeho Mondeo, ale otevřít se dají zase jen klíčem vlastním. Tomu říkám zázrak od Fordu 

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To mas pekne drahe klice. Daji se sehnat podstatne levneji a cip jen prehodis.