A ja by som to dal asi spravit firme, co sa zaobera cistenim lakov ... maju stroje, vedia co a ako namiesat a mas... ja uz doma auto neumyvam ... a vysledok?... budes prekvapeny, ver mi ... pozitivne samozrejmestruza píše:čau kluci, pořídíl jsem ff, ale se špatným lakem, jak obnovit zašlý červený lak? plánuju tempo a poté hned vosk turtlewox na červenou barvu
Opravy a údržba laku, mytí, autokosmetika....
- WnemOne
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opravy a údržba laku, mytí, autokosmetika....
Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

- Foord
- Nováček
PROFI LESTENIE LAKU TECHNOLOGIOU 3M
PROFI LESTENIE LAKU TECHNOLOGIOU 3M......mate niekto skusenosti s touto sluzbou....alebo viete nieco o tom ci sa to oplati alebo hocico o tom....
dufm ze to tu uz niekde nie je spomenute......
dufm ze to tu uz niekde nie je spomenute......
Ford Focus Combi 1.8 TDDI GHIA...66kw...r.v.00...Black Metal
- Damon
- Test driver

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Don
- Junior
Kamarád nemohl ničím vyčistit hliníková kola svého C-maxe, pohledal na internetu a našel tohle.
http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavo ... eniKol.htm Doufám, že se nikdo neosype, že je to od škodováků.
http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavo ... eniKol.htm Doufám, že se nikdo neosype, že je to od škodováků.
Ford Focus 1.0 EB 92 kW Titanium r.v. 2015, 5dv. HB šedá Magnetic
-
- Test driver
To uz sem niekto daval,ale ci mal niekto odvahu to vyskusat,tak tzo netusim
- Don
- Junior
Jestli to seženu, tak to vyzkouším. Taky potřebuju hliníkáče pořádně omýt, ale aby mi nezbyly jen loukotě...... 

Ford Focus 1.0 EB 92 kW Titanium r.v. 2015, 5dv. HB šedá Magnetic
- pbjun
- Test driver
Na rozlesteni zasleho laku mam osvedceny zpusob - tempo na lestici kotouc na vrtacku, prejet s tim auto. Rozlestit jelenici a nechat tyden byt. Za tyden umyt auto a navoskovat barevnym voskem turtlevax. Toto sem pouzil na fieste a byla krasna. Tedka na focusu pouzivam na skrabance a podobne tempo a pak cele auto zelvou a taky je to vpoho
Na kola mam Milit - nastrika se to na kola necha chvilu pusobit a oplachne se to vobou, funguje to uzasne.

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to na ty kola je stará známá věc a pouští to na 1 s * 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- funkatron
- Pokročilý
mate nejaky link na ten cistic diskov?Boban píše:to na ty kola je stará známá věc a pouští to na 1 s *
Ford S-Max Titanium X 2.0 TDCi 6/2010 120kW automat
- Dzefer
- Zkušený
- ybuba
- Pokročilý
To jsem se chtěl taky zeptat. V jakém je to balení (jak to vypadá) a kolik to zhruba stojí

Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic

-
- Junior
Dle mých zkušeností je prakticky jedno, jestli použijete Sonax (ten v současné době používám já) nebo Sheron nebo cokoliv jiného - důležité asi je, že je na tom napsáno "čistič disků", potom to prostě ty sajrajty od brzd a ostatní, co se na discích běžně vyskytuje/usazuje rozpouští... auto vezmu celé "nahrubo" šampónem a houbou, potom ostříkám ty disky, následně vezmu načisto a po zaschnutí navoskuji.funkatron píše:Boban píše: mate nejaky link na ten cistic diskov?
- pbjun
- Test driver
Milit je cistic disku, je v baleni rozprasovace a stal me cca 80kc...
- struza
- Nováček
když už jsme u toho, jaký konkrétně restaurátor od korytnačky na moji červenou?nejsem si jistý, jestli mám metalízu nebo ne, podle mě to metla není a ani se nedávala na starý červený ff nebo se pletu? s voskem mám jasno, beru tento: http://www.automax.cz/produkty-detail.php?item=99zirafak píše:Neviem sice,ako velmi mas poskodeny lak,ale skor by som na cele auto volil nejaky restaurator laku od korytncky a potom vosk v cervenej farbe od korytnacky.Tempo ozaj iba na vazne zniceny lak,alebo na opravy malych,lokalnych skrabancov.struza píše:čau kluci, pořídíl jsem ff, ale se špatným lakem, jak obnovit zašlý červený lak? plánuju tempo a poté hned vosk turtlewox na červenou barvu
jinak tempo se mi opravdu osvědčilo na starym fáčku, ale na focusu se bojim, abych ten lak neoddělal, navíc dost často slyšim, že po vyleštění tempem jde auto horko těžko stříkat a barva se hrozně špatně chytá, tak nevim, co je na tom pravdy
Naposledy upravil(a) struza dne 05.04.2009 23:30, celkem upraveno 2 x.
Ford Focus 1.4 16V HB 1999
- madbugie
- Zkušený
ja použivam na čistenie diskov od brzdoveho prachu Wheel OFF od SHERONu tak ako Rain OFF na okna a funguje to fantasticky... nastriekas nechas minutu posobit a oplachnes vodou, ak su velmi zaserkane tak zopakujes prebehnes aj kefou a smitec... (mam nove lakovane disky a zatial nepozorujem nejake poskodenie cize asi OK)
a kedze je tu jaro tak som prezul a bol som minule v zeleziarstve a mali tam "korytnacky" za dobre ceny tak som kupil pripravok na gumy (sprej) ktory okrem toho ze robi pekny vzhlad tak aj chrani pred UV
(auto nie je umyte cize nekritizovat, len som prezuval...) mne sa proste tie BabyST disky na Fokustekovi pacia...

a kedze je tu jaro tak som prezul a bol som minule v zeleziarstve a mali tam "korytnacky" za dobre ceny tak som kupil pripravok na gumy (sprej) ktory okrem toho ze robi pekny vzhlad tak aj chrani pred UV
(auto nie je umyte cize nekritizovat, len som prezuval...) mne sa proste tie BabyST disky na Fokustekovi pacia...

------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta