linki píše:Tome, snad nebude takový počasí jaký máš na svým avataruJestli jo tak musím přibalit řetězy

linki píše:Tome, snad nebude takový počasí jaký máš na svým avataruJestli jo tak musím přibalit řetězy
samozřejmě už jseš na seznamuvincezo píše:přibrali byste nováčka, který by se možná rád poprvé přidal?
no konečně ja jsem myslel že už nejseš mezi živýmipepson píše:Zdar vsici, tak jako spoluporadatel a "stvoritel"napadu motokary s Davefocusem jsem se po 100 letech obevil. Ale jelikoz jsem vedel ze nebudu mit cas, tak jsem to "hodil" na Davefocusa (dik Dave
).
Kazdopadne:
1. po dalnici to sice bude, ale je to po neplacene casti - dalnicni znamka neni treba..
2. co se tyce spanilky, myslim ze to bude solidni strudlik - kazdopadne uvidime jak vyresit "neroztrhani" kolony
3. zkusim jeste obednat dalsich 8 jizd, jelikoz mame 2x8 (zastavim se dnes v M-palaci, takze dam brzy vedet jak to bude s tema dalsima jizdama)
PEPSON
čím víc tim lipdeejaayy píše:No jasně,já jsem taky nováček a taky jedu poprvé.![]()
Určitě,ho přiberem,že Davefocus?
Jo ty jsi z Ostravice,to bychom se mohli někde domluvit a jet společně.Třeba v NJ.Pokud jedeš po dálnici.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů