no zaujimave, ja tam nemam vobec nic napisane v papierochKomi píše:v nasich - SK papieroch to vidim jedine v kolonke kde su Emisie a spotreba - mame tam polozku: Castice a moj typ s DPF tam ma 0,002 g.km-1 bez DPF bude to cislo radovo vacsie....
a ked otvorim kapotu tak to zasa vidim podla dvoch trubiek iducich od filtra k baterke ako to tu bolo uz niekolko krat pisane...a po nahrati noveho SW sa zatial drzi v pohode aj hladina oleja a stale jazdi tak ze regeneraciu vobec neregistrujem
Kde máš tú nálepku - cvakni ju a prilep sem.miggell píše:ja mam 2.0 TDCI a mám DPF.
ja som to zistil hned pri kupe, mal som na čelnom skle takú nálepku , že auto može jazdnit v meste lebo má filter pevných častíc
Keď si v Microcat-e pozeráš podrobnosti - ak máš načítané VIN aj dátum výroby - detaily, tak to tam niekde nájdeš o motore, DPF, prevodovke, výbave/xenóny, vyhrievané sedačky, športové sedačky, ...asi všetko - podrobný rozpis.moabster píše:Mne Micrcocat vyhodil toto: Emise:2000 EEC (EEC7) To tam mam ten filter ci nie![]()
No většina firem si nedá z mnoha důvodů koukat pod prsty. Koukat nechají je výjimky. Takže se ani nedivím. Ale možná šlo alespoň získat více informací. Ale i to třeba nechtějí sdělit kvůli konkurenci.BobTDCi píše:
Ja som počul aj o máčaní v nafte - takže ani nemáš žiadne foto? Ani si to nevidel "rozkrojené"?
Myslí po otvorení - ako vyzerá zasajrajtený a ako "čistý"?
takze ak to nemam medzi vecami ako klimatizacia, koberceky a vobec to neni spomenute, tym padom to v aute nemam, ak som dobre pochopilBobTDCi píše:Keď si v Microcat-e pozeráš podrobnosti - ak máš načítané VIN aj dátum výroby - detaily, tak to tam niekde nájdeš o motore, DPF, prevodovke, výbave/xenóny, vyhrievané sedačky, športové sedačky, ...asi všetko - podrobný rozpis.moabster píše:Mne Micrcocat vyhodil toto: Emise:2000 EEC (EEC7) To tam mam ten filter ci nie![]()
A tam je i to o DPF.
no nenašiel som ho v tom zozname, takže asi fakt nie.BobTDCi píše:"takze ak to nemam medzi vecami ako klimatizacia, koberceky a vobec to neni spomenute, tym padom to v aute nemam, ak som dobre pochopil"
No ak to všetko tam preklikáš a prečítaš a nie je to tam - tak ho určite nemáš. Teda ak prečítaš aj tú stránku, kde to uvedené byť má.
A ak ho nemáš - šťastný to človek.![]()
no dnes sa pozriem pod kapotuBobTDCi píše:Inak ako je to potom možné že aj keď pridám vôbec nedými, či tak by to malo byť?:)))
No ja som nikdy nevidel dym ani za svojím /v spätnom zrkadle/ Cliom II. 1,5dCi ani Méganom II. 1,5dCi - takže asi tak nejako.
Inak ak sa pozrieš na výstup výfukových plynov z turba - hneď tam je ten DPF za tepelným štítom a v strede toho nastojato uloženého telesa DPF vychádza kábel - vyzerá to napohľad akoby Lambda sonda pri benzíniaku - to je meranie teploty DPF a výfukových plynov - jedna z podmienok regenerácie je splnená teplotná podmienka.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů