jde sepsat i kupni smlouva, na zaklade te zrusit pojistku a na urad kde eviduji auta nejit- pojistovna a evidencka si nepredavaji info kdo je vlastnikem auta

To je vtip? Já bez bonusu uzavřel povinné u kooperativy za nějakých 6100,- Chtěl jsem to zaplatit na rok a slepice mi říká. Vemte si to čtvrtletně, ušetříte, protože vám započítáme bonus půl roku z předešlého auta. Že jako zaplatím 2x čtvrtletně a pak už budu mít 5% bonus. A co mě čekalo v lednu? Ti hajzli mi to zvedli na cca 6300,- a bonus nikde. Ještě jsem na pobočku neměl cestu, ale je to zlodějina jak hovado. Oni můžou všechno a co mám zkušenosti i s Generali,tak je to stejné. Jak se o ten bonus nepřipomeneš, tak tě budou ojebá***.A až se ozveš,tak řeknou...jééé,někde se stala nějaká chybička.r0mik píše:platim na svou 1.6 rocne 3.500,-Kč i s pripojistenim celniho skla

i martas toho vyuzil a ted mi dluzi jizdu STčkem
  i martas toho vyuzil a ted mi dluzi jizdu STčkem   

Teď se už pomalu chystám na další výměnu jelikož už zase je tam ďobanec od kamínku a tak to plánuji opakovat laespoň jednou za dva roky
 Teď se už pomalu chystám na další výměnu jelikož už zase je tam ďobanec od kamínku a tak to plánuji opakovat laespoň jednou za dva roky 

no oni taky zase zvedli ceny. jsem u nich už třetí rok, ale letos i s bonusy platím ( 5760,- ) víc než na začátkuCompressor píše: ..... Ti hajzli mi to zvedli na cca 6300,- a bonus nikde. ......

takže už nejsou levní, asi bych volilk ČPP vlastník je stejný jako Kooperativa Vienna insurance group.
  takže už nejsou levní, asi bych volilk ČPP vlastník je stejný jako Kooperativa Vienna insurance group. 

Jsem na tom podobně, v červnu mi dojede a posílám je do prdeleSkubi píše:no oni taky zase zvedli ceny. jsem u nich už třetí rok, ale letos i s bonusy platím ( 5760,- ) víc než na začátkuCompressor píše: ..... Ti hajzli mi to zvedli na cca 6300,- a bonus nikde. ......
takže počkám, až mi do konce roku dojede havarijka a tradá

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostů