Jak předělat video-Canon MVX460
- Compressor
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
Jak předělat video-Canon MVX460
Zdravím, mám půjčenou kameru Canon MVX 460 na miniDV kazety. Už jsem s ní několikrát pracoval, zkopíroval video na HDD, v pinnacle studio to zvládnu sestříhat a následně vypálit na DVD.
Jde mi ale o tento problém. Včera jsem natočil pár záběrů na cvičáku agility-cca 30 minut.Rád bych to nějak sestříhal a následně umístil na youtube, aby si mohli všichni ůčastníci výcviku prohlédnout záběry, ale nevím jak...nevím v čem video upravit, případně zmenšit, do jakého formátu předělat, aby to nemělo 500Mb. To bych asi na youtube nenakopíroval.
Takže dotaz jasný. V jakém programu?, do čeho konvertovat?,aby byla slušná kvalita a ne jen běhající čtverečky. Pokud jsou tady nějací video nadšenci,tak sem s návrhama.

Jde mi ale o tento problém. Včera jsem natočil pár záběrů na cvičáku agility-cca 30 minut.Rád bych to nějak sestříhal a následně umístil na youtube, aby si mohli všichni ůčastníci výcviku prohlédnout záběry, ale nevím jak...nevím v čem video upravit, případně zmenšit, do jakého formátu předělat, aby to nemělo 500Mb. To bych asi na youtube nenakopíroval.
Takže dotaz jasný. V jakém programu?, do čeho konvertovat?,aby byla slušná kvalita a ne jen běhající čtverečky. Pokud jsou tady nějací video nadšenci,tak sem s návrhama.
- spigot
- Test driver 
Re: Jak předělat video-Canon MVX460
Neviem ci ti to pomoze, ale ja som na konverziu suborov z kamery Panasonic pouzival program TMPGEnc 4.0 XPress.

- Compressor
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
díky za všechny rady,že se jich tu sešlo nepočítaně. Už jsem si poradil sám. 

- spigot
- Test driver 
 A co si pouzil
 A co si pouzil 
- Compressor
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec jsem to předělal v Pinnacle studio a když jsem pálit na DVD nechával jsem nejvyšší kvalitu. Tak jsem tak rozroloval ty nabídky a postupně zkoušel kousky videa předělat v několika různých formátech. Nakonec jsem nechal Media player a střední kvalitu PAL.Tam má 10 minut videa cca 26 mega. Když jsem dal nejvyšší kvalitu Media player,tak mělo cca 2 minuty videa nějakých 25 mega. No a výsledek je tento.
střední kvalita-když si tam vedle času a toho repráčku člověk klikne na HQ,tak to bohatě stačí.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GXflPn_9o2c[/youtube]
no a nejvyšší kvalita-zase doporučuju zapnout HQ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CS7dEPEZLdc[/youtube]

střední kvalita-když si tam vedle času a toho repráčku člověk klikne na HQ,tak to bohatě stačí.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GXflPn_9o2c[/youtube]
no a nejvyšší kvalita-zase doporučuju zapnout HQ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CS7dEPEZLdc[/youtube]
- cage
- Pokročilý 
Já to dělám celé v pinnacle ,dnes už u toho sedím půl dne  toto je jen ukázka,těch běhů na nahrání je celá hromada
 toto je jen ukázka,těch běhů na nahrání je celá hromada  

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MQTZkWQ7wDc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MQTZkWQ7wDc[/youtube]
Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier
						- spigot
- Test driver 
OT: To je fukot. Toto by som mojho "starkeho" uz nenaucil.  Som mal pocit, ze tam nebeha pes ale vevericka (cernobilska).
 Som mal pocit, ze tam nebeha pes ale vevericka (cernobilska). 

- Compressor
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
No my jsme právě byli na první oficiální lekci. Ten nejmenší yorkshire je náš. 

- spigot
- Test driver 
Compre drzim palce, aby sa podarilo. Asi to bude tvrda drina.

- 
				cubanec
- Nováček 
Compressor napsal:
Tak to teda obdivuju tvoji trpělivost!!  
   Přitom stačí u exportu videa nastavit nižší kvalitu Win.media player anebo přímo výstup do Youtube. Pinnacle udělá všechno sám.
  Přitom stačí u exportu videa nastavit nižší kvalitu Win.media player anebo přímo výstup do Youtube. Pinnacle udělá všechno sám.  

Kód: Vybrat vše
 Nakonec jsem to předělal v Pinnacle studio a když jsem pálit na DVD nechával jsem nejvyšší kvalitu. Tak jsem tak rozroloval ty nabídky a postupně zkoušel kousky videa předělat v několika různých formátech. Nakonec jsem nechal Media player a střední kvalitu PAL.Tam má 10 minut videa cca 26 mega. Když jsem dal nejvyšší kvalitu Media player,tak mělo cca 2 minuty videa nějakých 25 mega. No a výsledek je tento.
YouTube Video