som to skusal tiez, ale ak uz mas update, tak druhykrat ho uz nevezme, ked zisti ze na disku je taka ista alebo starsia verzia ako ma v pameti.
 som to skusal tiez, ale ak uz mas update, tak druhykrat ho uz nevezme, ked zisti ze na disku je taka ista alebo starsia verzia ako ma v pameti.

Ale je fakt,že pokud by update byl špatný,tak mi nepůjde vyhledávání ani u 07/08 mapy.Bude to asi v tom DVD...
  Ale je fakt,že pokud by update byl špatný,tak mi nepůjde vyhledávání ani u 07/08 mapy.Bude to asi v tom DVD...

ktore potom mozes nazar stiahnut
 ktore potom mozes nazar stiahnut  a presnu vysku si vies zistit priamo na stranke ked sa prihlasis... ja taham od buka do buka a len raz som tusim presvihol...ale kedze mam stary ucet tak tam ma 50gb rezervu pre take pripady
 a presnu vysku si vies zistit priamo na stranke ked sa prihlasis... ja taham od buka do buka a len raz som tusim presvihol...ale kedze mam stary ucet tak tam ma 50gb rezervu pre take pripady  teda uz len 49
 teda uz len 49 

cca okolo 17tej.
 cca okolo 17tej.
 Dále mi to nezobrazuje lesy zeleně jak psal Kota a ani řeky modře- jen klasickou barvu pozadí...
  Dále mi to nezobrazuje lesy zeleně jak psal Kota a ani řeky modře- jen klasickou barvu pozadí...

no zatial bezuspesne
  no zatial bezuspesne   
  alebo mozno len databazove  cislo cesty v mape
  alebo mozno len databazove  cislo cesty v mape 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host