Oprava koroze
- stan
- Junior
Re: Oprava koroze
bol som v KE, a v PO neochota, jedna vec mal by si kus od ruky a druha chybajuce zaznamy v servisnej je pre nich dostatocny dovod na neuznanie ibaze by si mal znameho vo forde krory ti ich vycaruje mozno za nejake vsimne 

ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- mipro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
v serviske musia byt zaznamy specialne od fordu ci staci od hociakeho servisu kde sa mi starali o aftak?
Ford Mondeo Kombi MK4 2.0 TDCI 120KW M6
Ford Mondeo Kombi MK3 2.0 TDCI 96KW M6
Ford Focus Kombi 1.8 16V 85KW M5
Ford Mondeo Kombi MK3 2.0 TDCI 96KW M6
Ford Focus Kombi 1.8 16V 85KW M5
- stan
- Junior
iba ford, inac ta prehliadka nie je draha stoji okolo 200sk, ak si tam tri roky nebol tak potom lubia hovorit ze pred troma rokmi to mohla byt mala oprava a teraz uz nie, aj ked ja som mal malicky fliacik pod listou na kufri ktory som si vsimol pri utierani, bol tam dobre zasity a kvoli nemu davali do laku cele 5dvere, takze aj spodna hrana co bola mechanicky zbavena na niektorych miestach laku sa musala opravit, skus sa obratit na importera summit motors, ale bez tych fordovych peciatok alebo ochotneho predajcu to nevidim ruzovo 

ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jen bych mnel takovej dotaz koupil jsem si fofo konec roku 01 vyroba sedana 1.8 a ted jsem ho umejval po delsi dobe zas a vsiml jsem si ze mne rezivi dvere u ridice. Premyslel jsem o uplatneni zaruky 12 let na rez ale kupoval jsem to v servisu ve vidni kde mam na vozy ford slevu asi 3000 euro.. takze sem ho mnel za hubicku a ta reklamace se da provest tady v cr nebo musim s autem dojet tam?.. servisni knizku a vse mam.. a jeste jsem si vsil ze dole pod dverima se mi odstipl maly kus metalizy az na kov asi 1x1cm myslite ze to mam nechat znova nalakovat nebo necim zadelat aby nevznikla rez? predem dekuji.
-
- Nováček
Zdarec,
Mam Focus 2002 Kombi koupene v CR, pravidelna serviska. Jsem druhy majitel, koupene pred 2 mesici. Lemy dveri,prahy zadny problem. Bez koroze. Akorat prave dvere za zrcatkem je puchýř cca 1cm. Brzo se odloupne barva. Lze na toto uplatnit reklamaci? Respektive, mam se obratit primo na centralu? Na autorizovany servis se prozatim nechci obracet, nebot jsem auto kupoval tam. Treba to tady uz nekdo resil a poradi. Diky vsem
Mam Focus 2002 Kombi koupene v CR, pravidelna serviska. Jsem druhy majitel, koupene pred 2 mesici. Lemy dveri,prahy zadny problem. Bez koroze. Akorat prave dvere za zrcatkem je puchýř cca 1cm. Brzo se odloupne barva. Lze na toto uplatnit reklamaci? Respektive, mam se obratit primo na centralu? Na autorizovany servis se prozatim nechci obracet, nebot jsem auto kupoval tam. Treba to tady uz nekdo resil a poradi. Diky vsem
Ford Focus 1,6 Combi. 2002
- Jemar
- Zkušený
Pokud si dobře pamatuji, tak takový problém už tu někdo měl (zkus najít v tomhle vlákně, myslím že tam byla i fotka). Myslím ale že záruku neuznali z důvodu povrchové koroze. Záruku uznají jen v případě že koroze postupuje z vnitřku na povrch, tzn. skrz plech, tedy prorezavění. Řekl bych že servisy v uznávání záruky nepostupují jednotně a já bych určitě zkusil záruku uplatnit, zvlášť pokud máš servisku v pořádku a nechybí žádné razítko každoroční kontroly karosérie.fokusak píše:Zdarec,
Akorat prave dvere za zrcatkem je puchýř cca 1cm. Brzo se odloupne barva. Lze na toto uplatnit reklamaci?
PS: tady jsem našel fotky a tady je výsledek.
-
- Nováček
Diky. Zkusím servis, kdyžtak sám.Jemar píše:Pokud si dobře pamatuji, tak takový problém už tu někdo měl (zkus najít v tomhle vlákně, myslím že tam byla i fotka). Myslím ale že záruku neuznali z důvodu povrchové koroze. Záruku uznají jen v případě že koroze postupuje z vnitřku na povrch, tzn. skrz plech, tedy prorezavění. Řekl bych že servisy v uznávání záruky nepostupují jednotně a já bych určitě zkusil záruku uplatnit, zvlášť pokud máš servisku v pořádku a nechybí žádné razítko každoroční kontroly karosérie.fokusak píše:Zdarec,
Akorat prave dvere za zrcatkem je puchýř cca 1cm. Brzo se odloupne barva. Lze na toto uplatnit reklamaci?
PS: tady jsem našel fotky a tady je výsledek.
Ford Focus 1,6 Combi. 2002
- WnemOne
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
PS: chlapi, ked som mal ff na inzerate ozval sa mi jeden chlapik, ci nechcem doplnit servisku pre ford, ak nemam. Vsetky modely a krajiny DE, Belgicko a tusim francuzko .... neviem ci je korektny, ale mozem Vam dat na neho eMail, ja som ho neskusal, ale mozno z neho aspon dostanete ako to robi ...
Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

-
- Test driver
WnemOne:najprv som to bral ako ,že sa z takeho podvodnika smeješ, ale asi to tak nieje
si vážne myslíš, že ked ti nejaky blb domastí razítka tak ti ford uzná záruku?

si vážne myslíš, že ked ti nejaky blb domastí razítka tak ti ford uzná záruku?

- WnemOne
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
ved prave, ze ja tomu velmi neverim, pokial nerobi vo forde, ja som to velmi neriesil, preto som to dal sem, ak to chce niekto riesit ... aj som sa to snazil tak napisat, aby ten kto sa bude chciet informovat nech vela necaka ...thats all ...
Aby som bol korektny, nasa komunikacia: (nazor si spravi kazdy sam, kto chce nech riskne, ja som neriskoval)
ON:
Dobry den, mate k tomu Fordu servisnu knizku?
Ak nie, ponukam Vam cistu nemecku, francuzsku, holandsku alebo belgicku servisnu knizku na Ford a v pripade zaujmu viem do nej zabezpecit aj nemecke, francuzske, holandske alebo belgicke servisne peciatky vo vami pozadovanom pocte podla stavu kilometrov na vami predavanom aute, aby boli odjazdene kilometre na vasom aute hodnoverne.
So servisnou knizkou mate ovela vyssiu pravdepodobnost auto predat, nakolko momentalne ludia uz nechcu kupovat auto, ktore nema servisnu knizku.
Cena je 1900 SKK, odber mozny osobne alebo zaslanim na dobierku. V pripade zaujmu ma mozete kontaktovat mailom na sssskkkk@orangemail.sk
JA:
Zdravim,
Mam servisnu knizku, ale neboli dodrzane kompletne sevisne
intervali ... tusim ze to nie je koser, ale zaujimalo by ma, ci po
predaju auta a nasledneho uplatnena reklamacie na koroziu napr. /
novym majitelom/ bude ford akceptovat vami vytvorene "servisky" .....
Za odpo diki ...
ON
a to bolo kupovane na slovensku alebo v zahranici?
servisna ktoru vam dam je original s originalnymi servisnymi peciatkami, takze by nemal byt problem
Ako pisem, mna to velmi nepresvedcilo, ale viac som po tom nepatral ....
Aby som bol korektny, nasa komunikacia: (nazor si spravi kazdy sam, kto chce nech riskne, ja som neriskoval)
ON:
Dobry den, mate k tomu Fordu servisnu knizku?
Ak nie, ponukam Vam cistu nemecku, francuzsku, holandsku alebo belgicku servisnu knizku na Ford a v pripade zaujmu viem do nej zabezpecit aj nemecke, francuzske, holandske alebo belgicke servisne peciatky vo vami pozadovanom pocte podla stavu kilometrov na vami predavanom aute, aby boli odjazdene kilometre na vasom aute hodnoverne.
So servisnou knizkou mate ovela vyssiu pravdepodobnost auto predat, nakolko momentalne ludia uz nechcu kupovat auto, ktore nema servisnu knizku.
Cena je 1900 SKK, odber mozny osobne alebo zaslanim na dobierku. V pripade zaujmu ma mozete kontaktovat mailom na sssskkkk@orangemail.sk
JA:
Zdravim,
Mam servisnu knizku, ale neboli dodrzane kompletne sevisne
intervali ... tusim ze to nie je koser, ale zaujimalo by ma, ci po
predaju auta a nasledneho uplatnena reklamacie na koroziu napr. /
novym majitelom/ bude ford akceptovat vami vytvorene "servisky" .....
Za odpo diki ...
ON
a to bolo kupovane na slovensku alebo v zahranici?
servisna ktoru vam dam je original s originalnymi servisnymi peciatkami, takze by nemal byt problem
Ako pisem, mna to velmi nepresvedcilo, ale viac som po tom nepatral ....
Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....

- funkatron
- Pokročilý
tak ja som dnes napisal emaily do oboch pobociek auto kois, ci si mozem moju koroziu dat opravit v ramci zaruky.
servisnu knizku mam, do 90tis km bolo auto servisovane vo ford servisoch v nemecku.
takze cakam na odpoved:)
servisnu knizku mam, do 90tis km bolo auto servisovane vo ford servisoch v nemecku.
takze cakam na odpoved:)
Ford S-Max Titanium X 2.0 TDCi 6/2010 120kW automat
-
- Nováček
Focus je parádní auto poměr cena/kvalita..Octaviu, Golfa,Astru,Megana,Xsaru sttrčí do kapsy ja fakt super, ale ta KOROZE mě fakt s.e.r.e!To je něco hrozného!!!!!!!!!To je pozink?Já nesnáším Renaulty a francouze..ale jak jim závidím,když nereznou Octavie a Golfy ani nemluvím....
Máte někdo zkušenosti s reklamacemi v Olomouci??
Máte někdo zkušenosti s reklamacemi v Olomouci??
Ford Focus combi Trend 1.6 16V Light Sapphire Blue
- mosquito
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
zdravím,chtěl jsem se zeptat,jak je to s tou reklamací... když by mi to vzali(jako že bych se i divil,když nemám servisku a je to z německa),bylo by to i s lakováním,nebo bych to musel ještě zvlášť nechat nastříkat? popřípadě,jestli máte někdo v okolí hradce králové zkušenosti s reklamací...dík 

FF I., 1.8 16V, 85kw, hatchback
[img:1niuytbc]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:1niuytbc]
[img:1niuytbc]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:1niuytbc]
- iZSi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Caute,
dnes som umyval auto a objavil som na karoserii velke mnozstvo malych cca 2mm hrdzavych casti ktore su rozosiate takmer po celom aute. Auto je nove kupene cca pol roka dozadu. Je to u fordov normalne? Co s tym? Je mozne danu chybu reklamovat?
dnes som umyval auto a objavil som na karoserii velke mnozstvo malych cca 2mm hrdzavych casti ktore su rozosiate takmer po celom aute. Auto je nove kupene cca pol roka dozadu. Je to u fordov normalne? Co s tym? Je mozne danu chybu reklamovat?
Ford Focus wagon Titanium r.v. 2008 1.8TDCi 85kW
farba: oceans blue
farba: oceans blue
-
- Test driver
Určitě by to mělo jit na reklamaci, mají 12let na karoserii ne?